Yoghurt med müsli - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Syrnede mælkeprodukter
Yoghurt med müsli
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
15.4 %
Fedt, total
32.5 %
Kulhydrat, total
52 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
378
kJ
Protein, total
3.5
g
total-N
0.5
g
Fedt, total
3.3
g
mættede fedtsyrer
2.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.9
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
11.8
g
kulhydrat, tilgængelig
11.3
g
tilsat sukker
3.8
g
kostfibre
0.5
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
80.7
g
Vitaminer
A-vitamin
29.3
RE
Retinol
28.1
μg
ß-caroten
14.5
μg
D-vitamin
0.093
μg
D3 cholecalciferol
0.093
μg
E-vitamin
0.084
aTE
alfa-tokoferol
0.084
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.036
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.163
mg
Niacin
0.924
NE
niacin
0.124
mg
tryptofans bidrag
0.8
mg
B6-vitamin
0.042
mg
Pantothensyre
0.31
mg
Biotin
3.5
μg
Folat
23
μg
B12-vitamin
0.15
μg
C-vitamin
0.1
mg
Mineraler
Natrium, Na
38.6
mg
Kalium, K
145
mg
Calcium, Ca
115
mg
Magnesium, Mg
12.6
mg
Phosphor, P
95
mg
Jern, Fe
0.085
mg
Kobber, Cu
0.01
mg
Zink, Zn
0.469
mg
Jod, I
24.3
μg
Mangan, Mn
0.01
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.3
μg
Nikkel, Ni
11.1
μg
Kulhydrater
Fructose
1.57
g
Glucose
1.51
g
Lactose
2.31
g
Maltose
0
g
Saccharose
3.81
g
Sukkerarter, ialt
10.1
g
Fedtsyrer
C4:0
0.112
g
C6:0
0.072
g
C8:0
0.047
g
C10:0
0.103
g
C12:0
0.128
g
C14:0
0.365
g
C16:0
0.976
g
C18:0
0.334
g
C14:1, n-5
0.047
g
C16:1, n-7
0.072
g
C18:1, n-9
0.733
g
C20:1, n-11
0.037
g
C18:2, n-6
0.069
g
C18:3, n-3
0.025
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.14
g
Sum monoumættede
0.889
g
Sum polyumættede
0.094
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.025
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.069
g
Transfedtsyrer, total
0.143
g
Cholesterol
Cholesterol
13
mg
Aminosyrer
Isoleucin
190
mg
Leucin
340
mg
Lysin
310
mg
Methionin
88
mg
Cystin
23
mg
Phenylalanin
150
mg
Tyrosin
160
mg
Threonin
150
mg
Tryptofan
48
mg
Valin
240
mg
Arginin
120
mg
Histidin
93
mg
Alanin
120
mg
Asparaginsyre
310
mg
Glutaminsyre
680
mg
Glycin
71
mg
Prolin
330
mg
Serin
190
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0743