Musling, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Musling, konserves
Mytilus edulis
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
66.4 %
Fedt, total
26.2 %
Kulhydrat, total
7.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
432
kJ
Protein, total
17
g
total-N
2.7
g
Fedt, total
3
g
mættede fedtsyrer
0.6
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
1
g
Kulhydrat, total
1.9
g
kulhydrat, tilgængelig
1.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3
g
Vand
75.1
g
Vitaminer
A-vitamin
21.1
RE
Retinol
21.1
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
D3 cholecalciferol
0
μg
E-vitamin
3.5
aTE
alfa-tokoferol
3.5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.01
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.11
mg
Niacin
4.67
NE
niacin
1
mg
tryptofans bidrag
3.67
mg
B6-vitamin
0.08
mg
Folat
27
μg
B12-vitamin
10.2
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
880
mg
Kalium, K
98
mg
Calcium, Ca
57
mg
Magnesium, Mg
42
mg
Phosphor, P
189
mg
Jern, Fe
8.44
mg
Kobber, Cu
0.159
mg
Zink, Zn
3.56
mg
Jod, I
197
μg
Mangan, Mn
0.7
mg
Chrom, Cr
31.6
μg
Selen, Se
57.2
μg
Nikkel, Ni
83.5
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.111
g
C16:0
0.334
g
C18:0
0.111
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.222
g
C18:1, n-9
0
g
C18:1, n-7
0.111
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0.111
g
C20:5, n-3
0.445
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0.445
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.556
g
Sum monoumættede
0.333
g
Sum polyumættede
1
g
Sum n-3 fedtsyrer
1
g
Sum n-6 fedtsyrer
0
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
38
mg
Aminosyrer
Isoleucin
820
mg
Leucin
1300
mg
Lysin
1400
mg
Methionin
460
mg
Cystin
270
mg
Phenylalanin
710
mg
Tyrosin
710
mg
Threonin
790
mg
Tryptofan
220
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
410
mg
Alanin
950
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
2400
mg
Glycin
870
mg
Prolin
710
mg
Serin
870
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0188