Smelteost, 30+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Smelteost
Smelteost, 30+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
41.3 %
Fedt, total
57.7 %
Kulhydrat, total
0.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1070
kJ
Protein, total
26.4
g
total-N
4.1
g
Fedt, total
16.5
g
mættede fedtsyrer
10.7
g
monoumætt. fedtsyrer
4.4
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
0.6
g
kulhydrat, tilgængelig
0.6
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.9
g
Vand
53.7
g
Vitaminer
A-vitamin
146
RE
Retinol
140
μg
ß-caroten
72.6
μg
D-vitamin
0.185
μg
D3 cholecalciferol
0.185
μg
E-vitamin
0.421
aTE
alfa-tokoferol
0.421
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.09
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.43
mg
Niacin
6.1
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
6
mg
B6-vitamin
0.025
mg
Pantothensyre
0.4
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
7
μg
B12-vitamin
1
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
566
mg
Kalium, K
120
mg
Calcium, Ca
650
mg
Magnesium, Mg
26
mg
Phosphor, P
900
mg
Jern, Fe
0.34
mg
Kobber, Cu
0.35
mg
Zink, Zn
2.6
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.041
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
8.8
μg
Nikkel, Ni
3
μg
Kulhydrater
Lactose
0.09
g
Sukkerarter, ialt
0.09
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.561
g
C6:0
0.359
g
C8:0
0.234
g
C10:0
0.515
g
C12:0
0.639
g
C14:0
1.82
g
C16:0
4.88
g
C18:0
1.67
g
C14:1, n-5
0.234
g
C16:1, n-7
0.359
g
C18:1, n-9
3.66
g
C20:1, n-11
0.187
g
C18:2, n-6
0.343
g
C18:3, n-3
0.125
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
10.7
g
Sum monoumættede
4.44
g
Sum polyumættede
0.468
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.125
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.343
g
Transfedtsyrer, total
0.717
g
Cholesterol
Cholesterol
54
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1400
mg
Leucin
2400
mg
Lysin
2100
mg
Methionin
750
mg
Cystin
95
mg
Phenylalanin
1400
mg
Tyrosin
1400
mg
Threonin
910
mg
Tryptofan
360
mg
Valin
1800
mg
Arginin
830
mg
Histidin
750
mg
Alanin
830
mg
Asparaginsyre
1900
mg
Glutaminsyre
5200
mg
Glycin
540
mg
Prolin
2800
mg
Serin
1500
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0760