Parmesan, revet - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Parmesan, revet
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
36.1 %
Fedt, total
60 %
Kulhydrat, total
3.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1782
kJ
Protein, total
38.5
g
total-N
6
g
Fedt, total
28.6
g
mættede fedtsyrer
18.5
g
monoumætt. fedtsyrer
7.7
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
4.1
g
kulhydrat, tilgængelig
4.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
8
g
Vand
20.8
g
Vitaminer
A-vitamin
266
RE
Retinol
255
μg
ß-caroten
132
μg
D-vitamin
0.272
μg
D3 cholecalciferol
0.272
μg
E-vitamin
0.765
aTE
alfa-tokoferol
0.765
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.029
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.486
mg
Niacin
8.95
NE
niacin
0.114
mg
tryptofans bidrag
8.83
mg
B6-vitamin
0.049
mg
Pantothensyre
0.325
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
10
μg
B12-vitamin
1.6
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1529
mg
Kalium, K
125
mg
Calcium, Ca
1109
mg
Magnesium, Mg
38
mg
Phosphor, P
729
mg
Jern, Fe
0.9
mg
Kobber, Cu
0.03
mg
Zink, Zn
3.87
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.4
μg
Selen, Se
14
μg
Nikkel, Ni
4
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0.1
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.974
g
C6:0
0.622
g
C8:0
0.405
g
C10:0
0.893
g
C12:0
1.11
g
C14:0
3.16
g
C16:0
8.46
g
C18:0
2.89
g
C14:1, n-5
0.405
g
C16:1, n-7
0.622
g
C18:1, n-9
6.35
g
C20:1, n-11
0.324
g
C18:2, n-6
0.595
g
C18:3, n-3
0.216
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
18.5
g
Sum monoumættede
7.7
g
Sum polyumættede
0.811
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.216
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.595
g
Transfedtsyrer, total
1.3
g
Cholesterol
Cholesterol
99
mg
Aminosyrer
Isoleucin
2100
mg
Leucin
3600
mg
Lysin
3100
mg
Methionin
1100
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
2000
mg
Tyrosin
2100
mg
Threonin
1300
mg
Tryptofan
530
mg
Valin
2600
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
1100
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
2700
mg
Glutaminsyre
7500
mg
Glycin
780
mg
Prolin
4000
mg
Serin
2200
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0365