Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fedtsoffer og fedtstofprodukter
»
Margariner
Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
0.5 %
Fedt, total
99.2 %
Kulhydrat, total
0.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
2634
kJ
Protein, total
0.8
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
70.6
g
mættede fedtsyrer
21.4
g
monoumætt. fedtsyrer
20.9
g
polyumætt. fedtsyrer
23.5
g
Kulhydrat, total
0.5
g
kulhydrat, tilgængelig
0.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2
g
Vand
26.1
g
Vitaminer
A-vitamin
810
RE
Retinol
780
μg
ß-caroten
360
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
32.5
aTE
alfa-tokoferol
32.5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.01
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.025
mg
Niacin
0.206
NE
niacin
0.023
mg
tryptofans bidrag
0.183
mg
B6-vitamin
0.003
mg
Pantothensyre
0.084
mg
Biotin
0
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.1
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
550
mg
Kalium, K
42
mg
Calcium, Ca
10
mg
Magnesium, Mg
1.8
mg
Phosphor, P
23
mg
Jern, Fe
0.09
mg
Kobber, Cu
0
mg
Zink, Zn
0.047
mg
Jod, I
1.5
μg
Mangan, Mn
0.012
mg
Chrom, Cr
9.4
μg
Selen, Se
0
μg
Nikkel, Ni
8.7
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
2.8
g
C14:0
1.19
g
C16:0
12.8
g
C18:0
4.6
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
19.8
g
C18:1, n-7
0.86
g
C20:1, n-11
0.27
g
C22:1, n-9
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
21.5
g
C18:3, n-3
2.04
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
1.2
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
21.4
g
Sum monoumættede
20.9
g
Sum polyumættede
23.5
g
Sum n-3 fedtsyrer
2.04
g
Sum n-6 fedtsyrer
21.5
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
46
mg
Leucin
75
mg
Lysin
60
mg
Methionin
19
mg
Cystin
7
mg
Phenylalanin
36
mg
Tyrosin
36
mg
Threonin
35
mg
Tryptofan
11
mg
Valin
50
mg
Arginin
28
mg
Histidin
20
mg
Alanin
26
mg
Asparaginsyre
58
mg
Glutaminsyre
160
mg
Glycin
16
mg
Prolin
74
mg
Serin
41
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1252