Modermælk, overgangsmælk (10. dag efter fødslen) - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Konsummælk og mælkekonserves » Råmælk o.l.

Modermælk, overgangsmælk (10. dag efter fødslen)

Homo sapiens
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total9 %
   Fedt, total49.6 %
   Kulhydrat, total41.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi280kJ
Protein, total1.5g
   total-N0.2g
Fedt, total3.7g
   mættede fedtsyrer1.5g
   monoumætt. fedtsyrer1.5g
   polyumætt. fedtsyrer0.5g
Kulhydrat, total6.9g
   kulhydrat, tilgængelig6.9g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.5g
Vand87.4g

Vitaminer
A-vitamin88.1RE
   Retinol85μg
   ß-caroten37μg
E-vitamin0.48aTE
B1-vitamin, thiamin0.01mg
B2-vitamin, riboflavin0.03mg
Niacin0.6NE
   niacin0.1mg
   tryptofans bidrag0.5mg
B6-vitamin0mg
Pantothensyre0.2mg
Biotin0μg
Folat3μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin6mg

Mineraler
Natrium, Na30mg
Kalium, K57mg
Calcium, Ca25mg
Magnesium, Mg3mg
Phosphor, P16mg
Jern, Fe0.07mg
Kobber, Cu0.04mg
Zink, Zn0.3mg
Mangan, Mn0mg
Selen, Se2μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt6.9g
Stivelse0g

Fedtsyrer
Cholesterol24mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1302