Camembert, 30+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Blød løbeost
Camembert, 30+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
50.2 %
Fedt, total
49.4 %
Kulhydrat, total
0.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
835
kJ
Protein, total
25
g
total-N
3.9
g
Fedt, total
11
g
mættede fedtsyrer
7.1
g
monoumætt. fedtsyrer
3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.3
g
Kulhydrat, total
0.2
g
kulhydrat, tilgængelig
0.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.3
g
Vand
60.7
g
Vitaminer
A-vitamin
97.5
RE
Retinol
93.5
μg
ß-caroten
48.4
μg
D-vitamin
0.143
μg
D3 cholecalciferol
0.143
μg
E-vitamin
0.281
aTE
alfa-tokoferol
0.281
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.045
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.45
mg
Niacin
7.63
NE
niacin
1.8
mg
tryptofans bidrag
5.83
mg
B6-vitamin
0.25
mg
Pantothensyre
1.36
mg
Biotin
6
μg
Folat
62
μg
B12-vitamin
1.13
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1297
mg
Kalium, K
187
mg
Calcium, Ca
720
mg
Magnesium, Mg
20
mg
Phosphor, P
370
mg
Jern, Fe
0.18
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
2.38
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.048
mg
Chrom, Cr
0.28
μg
Selen, Se
8.5
μg
Nikkel, Ni
4.96
μg
Kulhydrater
Lactose
0.1
g
Sukkerarter, ialt
0.1
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.374
g
C6:0
0.239
g
C8:0
0.156
g
C10:0
0.343
g
C12:0
0.426
g
C14:0
1.22
g
C16:0
3.25
g
C18:0
1.11
g
C14:1, n-5
0.156
g
C16:1, n-7
0.239
g
C18:1, n-9
2.44
g
C20:1, n-11
0.125
g
C18:2, n-6
0.229
g
C18:3, n-3
0.083
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
7.12
g
Sum monoumættede
2.96
g
Sum polyumættede
0.312
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.083
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.229
g
Transfedtsyrer, total
0.478
g
Cholesterol
Cholesterol
36
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1400
mg
Leucin
2300
mg
Lysin
2000
mg
Methionin
710
mg
Cystin
90
mg
Phenylalanin
1300
mg
Tyrosin
1400
mg
Threonin
860
mg
Tryptofan
350
mg
Valin
1700
mg
Arginin
780
mg
Histidin
710
mg
Alanin
780
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
4900
mg
Glycin
510
mg
Prolin
2600
mg
Serin
1400
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0814