Spegesild - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fisk og fiskeprodukter » Fiskeprodukter

Spegesild

Clupea harengus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total17.7 %
   Fedt, total82.3 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 25%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1062kJ
Protein, total11.3g
   total-N1.8g
Fedt, total23.5g
   mættede fedtsyrer5.6g
   monoumætt. fedtsyrer11.2g
   polyumætt. fedtsyrer4.3g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske11g
Vand52.4g

Vitaminer
A-vitamin48RE
   Retinol48μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin10.7μg
   D3 cholecalciferol10.7μg
E-vitamin2.3aTE
   alfa-tokoferol2.3mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.03mg
B2-vitamin, riboflavin0.22mg
Niacin5NE
   niacin3mg
   tryptofans bidrag2mg
B6-vitamin0.22mg
Pantothensyre0.5mg
Folat6μg
B12-vitamin6.1μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na5380mg
Kalium, K128mg
Calcium, Ca60mg
Magnesium, Mg27mg
Phosphor, P180mg
Jern, Fe1.1mg
Kobber, Cu0.14mg
Zink, Zn1mg
Jod, I40μg
Mangan, Mn0.09mg
Chrom, Cr3μg
Selen, Se22μg
Nikkel, Ni3μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C14:02.03g
C16:03.34g
C18:00.234g
C16:1, n-71.09g
C18:1, n-91.99g
C18:1, n-70.364g
C20:1, n-112.74g
C22:1, n-114.83g
C24:1, n-90.192g
C18:2, n-60.385g
C18:3, n-30.234g
C18:4, n-30.493g
C20:5, n-30.942g
C22:5, n-30.086g
C22:6, n-32.16g
Andre fedtsyrer0.514g

Fedtsyresummer
Sum mættede5.6g
Sum monoumættede11.2g
Sum polyumættede4.3g
Sum n-3 fedtsyrer3.92g
Sum n-6 fedtsyrer0.385g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol60mg

Aminosyrer
Isoleucin600mg
Leucin940mg
Lysin1100mg
Methionin360mg
Cystin54mg
Phenylalanin430mg
Tyrosin400mg
Threonin510mg
Tryptofan120mg
Valin690mg
Arginin710mg
Histidin290mg
Alanin690mg
Asparaginsyre1100mg
Glutaminsyre1500mg
Glycin560mg
Prolin430mg
Serin490mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0247