Ymer naturel - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Syrnede mælkeprodukter
Ymer naturel
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
34 %
Fedt, total
43.6 %
Kulhydrat, total
22.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
301
kJ
Protein, total
6.1
g
total-N
1
g
Fedt, total
3.5
g
mættede fedtsyrer
2.3
g
monoumætt. fedtsyrer
0.9
g
polyumætt. fedtsyrer
0.1
g
Kulhydrat, total
4
g
kulhydrat, tilgængelig
4
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
85.4
g
Vitaminer
A-vitamin
31.6
RE
Retinol
30.3
μg
ß-caroten
15
μg
D-vitamin
0.098
μg
D3 cholecalciferol
0.098
μg
E-vitamin
0.088
aTE
alfa-tokoferol
0.088
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.04
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.187
mg
Niacin
1.58
NE
niacin
0.13
mg
tryptofans bidrag
1.45
mg
B6-vitamin
0.052
mg
Pantothensyre
0.31
mg
Biotin
1.7
μg
Folat
29.5
μg
B12-vitamin
0.69
μg
C-vitamin
0.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
47.3
mg
Kalium, K
150
mg
Calcium, Ca
197
mg
Magnesium, Mg
14.7
mg
Phosphor, P
130
mg
Jern, Fe
0.07
mg
Kobber, Cu
0.01
mg
Zink, Zn
0.765
mg
Jod, I
24.3
μg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
2.61
μg
Nikkel, Ni
1.75
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
3.37
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
3.41
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.104
g
C6:0
0.208
g
C8:0
0.104
g
C10:0
0.104
g
C12:0
0.104
g
C14:0
0.312
g
C16:0
0.937
g
C18:0
0.417
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.104
g
C18:1, n-9
0.833
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.104
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.29
g
Sum monoumættede
0.937
g
Sum polyumættede
0.104
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.104
g
Transfedtsyrer, total
0.149
g
Cholesterol
Cholesterol
14
mg
Aminosyrer
Isoleucin
350
mg
Leucin
610
mg
Lysin
530
mg
Methionin
180
mg
Cystin
13
mg
Phenylalanin
310
mg
Tyrosin
320
mg
Threonin
250
mg
Tryptofan
87
mg
Valin
430
mg
Arginin
220
mg
Histidin
180
mg
Alanin
210
mg
Asparaginsyre
490
mg
Glutaminsyre
1300
mg
Glycin
130
mg
Prolin
640
mg
Serin
370
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0332