Brisling (sardin), i tomat, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Brisling (sardin), i tomat, konserves
Sprattus sprattus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
29.4 %
Fedt, total
69.6 %
Kulhydrat, total
1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
857
kJ
Protein, total
15.1
g
total-N
2.4
g
Fedt, total
16
g
mættede fedtsyrer
4.5
g
monoumætt. fedtsyrer
5.9
g
polyumætt. fedtsyrer
3.6
g
Kulhydrat, total
0.5
g
kulhydrat, tilgængelig
0.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.4
g
Vand
66
g
Vitaminer
A-vitamin
18
RE
Retinol
18
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
12
μg
E-vitamin
2.3
aTE
alfa-tokoferol
2.3
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.03
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.17
mg
Niacin
5.63
NE
niacin
3.3
mg
tryptofans bidrag
2.33
mg
B6-vitamin
0.15
mg
Pantothensyre
0.7
mg
Biotin
4
μg
Folat
16
μg
B12-vitamin
7.8
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
461
mg
Kalium, K
376
mg
Calcium, Ca
400
mg
Magnesium, Mg
37
mg
Phosphor, P
350
mg
Jern, Fe
2.4
mg
Kobber, Cu
0.24
mg
Zink, Zn
2.8
mg
Jod, I
25
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0.5
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.787
g
C15:0
0.079
g
C16:0
3.44
g
C18:0
0.234
g
C16:1, n-7
1.55
g
C18:1, n-9
3.84
g
C20:1, n-11
0.285
g
C22:1, n-9
0.234
g
C18:2, n-6
0.188
g
C18:3, n-3
0.234
g
C20:4, n-6
0.318
g
C20:5, n-3
1.39
g
C22:6, n-3
1.51
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
4.54
g
Sum monoumættede
5.9
g
Sum polyumættede
3.64
g
Sum n-3 fedtsyrer
3.13
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.506
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
38
mg
Aminosyrer
Isoleucin
730
mg
Leucin
1100
mg
Lysin
1300
mg
Methionin
440
mg
Cystin
65
mg
Phenylalanin
580
mg
Tyrosin
580
mg
Threonin
650
mg
Tryptofan
140
mg
Valin
870
mg
Arginin
850
mg
Histidin
510
mg
Alanin
890
mg
Asparaginsyre
1400
mg
Glutaminsyre
1700
mg
Glycin
770
mg
Prolin
560
mg
Serin
600
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0906