Oksekød, spidsbryst, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, spidsbryst, råt
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
32.9 %
Fedt, total
65.2 %
Kulhydrat, total
1.9 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 15%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
893
kJ
Protein, total
17.6
g
total-N
2.8
g
Fedt, total
15.6
g
mættede fedtsyrer
6.5
g
monoumætt. fedtsyrer
7.7
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
1
g
kulhydrat, tilgængelig
1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
65.4
g
Vitaminer
A-vitamin
40
RE
Retinol
40
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.6
μg
E-vitamin
0.478
aTE
alfa-tokoferol
0.478
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.053
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.148
mg
Niacin
8.13
NE
niacin
4.8
mg
tryptofans bidrag
3.33
mg
B6-vitamin
0.278
mg
Pantothensyre
0.44
mg
Biotin
0
μg
Folat
10.1
μg
B12-vitamin
1.61
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
65
mg
Kalium, K
245
mg
Calcium, Ca
4
mg
Magnesium, Mg
20.2
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
1.98
mg
Kobber, Cu
0.05
mg
Zink, Zn
3.5
mg
Jod, I
1.3
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
8
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.598
g
C16:0
3.93
g
C18:0
1.96
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0.256
g
C16:1, n-7
0.854
g
C18:1, n-9
6.49
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.085
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.342
g
C18:3, n-3
0.085
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
6.49
g
Sum monoumættede
7.68
g
Sum polyumættede
0.512
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.085
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.342
g
Transfedtsyrer, total
0.426
g
Cholesterol
Cholesterol
62
mg
Aminosyrer
Isoleucin
850
mg
Leucin
1300
mg
Lysin
1500
mg
Methionin
420
mg
Cystin
130
mg
Phenylalanin
680
mg
Tyrosin
560
mg
Threonin
730
mg
Tryptofan
200
mg
Valin
900
mg
Arginin
1000
mg
Histidin
590
mg
Alanin
1000
mg
Asparaginsyre
1600
mg
Glutaminsyre
2500
mg
Glycin
960
mg
Prolin
790
mg
Serin
710
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0436