Roquefort, 50+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Halvfast løbeost
Roquefort, 50+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
23.1 %
Fedt, total
75.8 %
Kulhydrat, total
1.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1450
kJ
Protein, total
20.1
g
total-N
3.2
g
Fedt, total
29.5
g
mættede fedtsyrer
19.1
g
monoumætt. fedtsyrer
7.9
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
1
g
kulhydrat, tilgængelig
1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
6.4
g
Vand
44.7
g
Vitaminer
A-vitamin
262
RE
Retinol
251
μg
ß-caroten
130
μg
D-vitamin
0.289
μg
D3 cholecalciferol
0.289
μg
E-vitamin
0.752
aTE
alfa-tokoferol
0.752
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.04
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.5
mg
Niacin
5.67
NE
niacin
1
mg
tryptofans bidrag
4.67
mg
B6-vitamin
0.23
mg
Pantothensyre
1.73
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
70
μg
B12-vitamin
1.23
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1470
mg
Kalium, K
91
mg
Calcium, Ca
620
mg
Magnesium, Mg
30
mg
Phosphor, P
380
mg
Jern, Fe
0.14
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
2.08
mg
Jod, I
9
μg
Mangan, Mn
0.035
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
7
μg
Nikkel, Ni
1
μg
Kulhydrater
Lactose
0.12
g
Sukkerarter, ialt
0.12
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
1
g
C6:0
0.641
g
C8:0
0.418
g
C10:0
0.92
g
C12:0
1.14
g
C14:0
3.26
g
C16:0
8.73
g
C18:0
2.98
g
C14:1, n-5
0.418
g
C16:1, n-7
0.641
g
C18:1, n-9
6.55
g
C20:1, n-11
0.335
g
C18:2, n-6
0.613
g
C18:3, n-3
0.223
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
19.1
g
Sum monoumættede
7.95
g
Sum polyumættede
0.836
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.223
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.613
g
Transfedtsyrer, total
1.28
g
Cholesterol
Cholesterol
97
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1100
mg
Leucin
1900
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
570
mg
Cystin
72
mg
Phenylalanin
1000
mg
Tyrosin
1100
mg
Threonin
690
mg
Tryptofan
280
mg
Valin
1400
mg
Arginin
630
mg
Histidin
570
mg
Alanin
630
mg
Asparaginsyre
1400
mg
Glutaminsyre
3900
mg
Glycin
410
mg
Prolin
2100
mg
Serin
1100
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0254