Kylling, kød, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fjerkræ og fjerkræprodukter
»
Hønsefugle
Kylling, kød, rå
Gallus domesticus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
61.1 %
Fedt, total
38.9 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 52%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
551
kJ
Protein, total
20
g
total-N
3.2
g
Fedt, total
5.7
g
mættede fedtsyrer
1
g
monoumætt. fedtsyrer
1.9
g
polyumætt. fedtsyrer
1.5
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
74
g
Vitaminer
A-vitamin
16
RE
Retinol
16
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.2
μg
E-vitamin
0.29
aTE
alfa-tokoferol
0.29
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.096
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.158
mg
Niacin
11.7
NE
niacin
8.24
mg
tryptofans bidrag
3.5
mg
B6-vitamin
0.39
mg
Pantothensyre
1.06
mg
Biotin
2
μg
Folat
21.2
μg
B12-vitamin
0.42
μg
C-vitamin
2.3
mg
L-ascorbinsyre
2.3
mg
Mineraler
Natrium, Na
76
mg
Kalium, K
281
mg
Calcium, Ca
11
mg
Magnesium, Mg
24.2
mg
Phosphor, P
173
mg
Jern, Fe
0.578
mg
Kobber, Cu
0.036
mg
Zink, Zn
0.971
mg
Jod, I
0.4
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
0.9
μg
Selen, Se
12.4
μg
Nikkel, Ni
3.6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.757
g
C18:0
0.216
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.108
g
C18:1, n-9
1.84
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
1.3
g
C18:3, n-3
0.216
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0.108
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.973
g
Sum monoumættede
1.95
g
Sum polyumættede
1.51
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.216
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.3
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
70
mg
Aminosyrer
Isoleucin
930
mg
Leucin
1400
mg
Lysin
1800
mg
Methionin
510
mg
Cystin
130
mg
Phenylalanin
740
mg
Tyrosin
610
mg
Threonin
800
mg
Tryptofan
210
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1300
mg
Histidin
510
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2700
mg
Glycin
1100
mg
Prolin
900
mg
Serin
800
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0131