Kylling, kød, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Fjerkræ og fjerkræprodukter » Hønsefugle

Kylling, kød, rå

Gallus domesticus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total61.1 %
   Fedt, total38.9 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 52%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi551kJ
Protein, total20g
   total-N3.2g
Fedt, total5.7g
   mættede fedtsyrer1g
   monoumætt. fedtsyrer1.9g
   polyumætt. fedtsyrer1.5g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1g
Vand74g

Vitaminer
A-vitamin16RE
   Retinol16μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.2μg
E-vitamin0.29aTE
   alfa-tokoferol0.29mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.096mg
B2-vitamin, riboflavin0.158mg
Niacin11.7NE
   niacin8.24mg
   tryptofans bidrag3.5mg
B6-vitamin0.39mg
Pantothensyre1.06mg
Biotin2μg
Folat21.2μg
B12-vitamin0.42μg
C-vitamin2.3mg
   L-ascorbinsyre2.3mg

Mineraler
Natrium, Na76mg
Kalium, K281mg
Calcium, Ca11mg
Magnesium, Mg24.2mg
Phosphor, P173mg
Jern, Fe0.578mg
Kobber, Cu0.036mg
Zink, Zn0.971mg
Jod, I0.4μg
Mangan, Mn0.014mg
Chrom, Cr0.9μg
Selen, Se12.4μg
Nikkel, Ni3.6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:00.757g
C18:00.216g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.108g
C18:1, n-91.84g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-61.3g
C18:3, n-30.216g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0.108g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.973g
Sum monoumættede1.95g
Sum polyumættede1.51g
Sum n-3 fedtsyrer0.216g
Sum n-6 fedtsyrer1.3g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol70mg

Aminosyrer
Isoleucin930mg
Leucin1400mg
Lysin1800mg
Methionin510mg
Cystin130mg
Phenylalanin740mg
Tyrosin610mg
Threonin800mg
Tryptofan210mg
Valin1100mg
Arginin1300mg
Histidin510mg
Alanin1200mg
Asparaginsyre1800mg
Glutaminsyre2700mg
Glycin1100mg
Prolin900mg
Serin800mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0131