Fløde 13 % (UHT) - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Usyrnede mælkeprodukter
Fløde 13 % (UHT)
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
7.7 %
Fedt, total
81.4 %
Kulhydrat, total
11 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
608
kJ
Protein, total
2.8
g
total-N
0.4
g
Fedt, total
13.3
g
mættede fedtsyrer
8.6
g
monoumætt. fedtsyrer
3.6
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
4
g
kulhydrat, tilgængelig
4
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.6
g
Vand
79.3
g
Vitaminer
A-vitamin
118
RE
Retinol
113
μg
ß-caroten
58.5
μg
D-vitamin
0.178
μg
D3 cholecalciferol
0.178
μg
E-vitamin
0.339
aTE
alfa-tokoferol
0.339
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.036
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.187
mg
Niacin
0.713
NE
niacin
0.08
mg
tryptofans bidrag
0.633
mg
B6-vitamin
0.047
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
1.4
μg
Folat
12
μg
B12-vitamin
0.37
μg
C-vitamin
0.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
54.8
mg
Kalium, K
128
mg
Calcium, Ca
99
mg
Magnesium, Mg
10
mg
Phosphor, P
84
mg
Jern, Fe
0.04
mg
Kobber, Cu
0.007
mg
Zink, Zn
0.35
mg
Jod, I
10.6
μg
Mangan, Mn
0.007
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.3
μg
Nikkel, Ni
0
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
3.74
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
3.74
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.452
g
C6:0
0.289
g
C8:0
0.189
g
C10:0
0.415
g
C12:0
0.515
g
C14:0
1.47
g
C16:0
3.93
g
C18:0
1.35
g
C14:1, n-5
0.189
g
C16:1, n-7
0.289
g
C18:1, n-9
2.95
g
C20:1, n-11
0.151
g
C18:2, n-6
0.277
g
C18:3, n-3
0.101
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.61
g
Sum monoumættede
3.58
g
Sum polyumættede
0.378
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.101
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.277
g
Transfedtsyrer, total
0.578
g
Cholesterol
Cholesterol
44
mg
Aminosyrer
Isoleucin
160
mg
Leucin
270
mg
Lysin
250
mg
Methionin
70
mg
Cystin
22
mg
Phenylalanin
140
mg
Tyrosin
120
mg
Threonin
120
mg
Tryptofan
38
mg
Valin
190
mg
Arginin
97
mg
Histidin
79
mg
Alanin
92
mg
Asparaginsyre
230
mg
Glutaminsyre
560
mg
Glycin
57
mg
Prolin
270
mg
Serin
160
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0736