Leverpostej, fedtreduceret - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Charcuterivarer

Leverpostej, fedtreduceret

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total26.3 %
   Fedt, total39.4 %
   Kulhydrat, total34.2 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi636kJ
Protein, total10g
   total-N1.6g
Fedt, total6.7g
   mættede fedtsyrer2.2g
   monoumætt. fedtsyrer2.3g
   polyumætt. fedtsyrer1.2g
Kulhydrat, total13g
   kulhydrat, tilgængelig12.7g
   kostfibre0.3g
Alkohol0g
Aske2.6g
Vand68g

Vitaminer
A-vitamin3750RE
   Retinol3750μg
D-vitamin0μg
   D3 cholecalciferol0μg
E-vitamin0.72aTE
   alfa-tokoferol0.72mg
B1-vitamin, thiamin0.147mg
B2-vitamin, riboflavin1.01mg
Niacin6.83NE
   niacin5mg
   tryptofans bidrag1.83mg
B6-vitamin0.18mg
Pantothensyre1.45mg
Biotin23μg
Folat83μg
B12-vitamin8.9μg
C-vitamin6.4mg
   L-ascorbinsyre6.4mg

Mineraler
Natrium, Na802mg
Kalium, K224mg
Calcium, Ca50.2mg
Magnesium, Mg17.6mg
Phosphor, P182mg
Jern, Fe5.17mg
Kobber, Cu0.19mg
Zink, Zn2.4mg
Mangan, Mn0.2mg
Chrom, Cr2.8μg
Selen, Se15μg
Nikkel, Ni3.1μg

Kulhydrater
C10:00g
C12:00g
C14:00.091g
C16:01.27g
C18:00.87g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.14g
C18:1, n-92.09g
C20:1, n-110.031g
C18:2, n-60.98g
C18:3, n-30.043g
C20:4, n-60.15g
C22:6, n-30.032g
Andre fedtsyrer0.12g

Fedtsyresummer
Sum mættede2.23g
Sum monoumættede2.32g
Sum polyumættede1.21g
Sum n-3 fedtsyrer0.075g
Sum n-6 fedtsyrer1.13g
Transfedtsyrer, total0.057g

Cholesterol
Cholesterol94mg

Aminosyrer
Tryptofan110mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1453