Leverpostej, fedtreduceret - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Leverpostej, fedtreduceret
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
26.3 %
Fedt, total
39.4 %
Kulhydrat, total
34.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
636
kJ
Protein, total
10
g
total-N
1.6
g
Fedt, total
6.7
g
mættede fedtsyrer
2.2
g
monoumætt. fedtsyrer
2.3
g
polyumætt. fedtsyrer
1.2
g
Kulhydrat, total
13
g
kulhydrat, tilgængelig
12.7
g
kostfibre
0.3
g
Alkohol
0
g
Aske
2.6
g
Vand
68
g
Vitaminer
A-vitamin
3750
RE
Retinol
3750
μg
D-vitamin
0
μg
D3 cholecalciferol
0
μg
E-vitamin
0.72
aTE
alfa-tokoferol
0.72
mg
B1-vitamin, thiamin
0.147
mg
B2-vitamin, riboflavin
1.01
mg
Niacin
6.83
NE
niacin
5
mg
tryptofans bidrag
1.83
mg
B6-vitamin
0.18
mg
Pantothensyre
1.45
mg
Biotin
23
μg
Folat
83
μg
B12-vitamin
8.9
μg
C-vitamin
6.4
mg
L-ascorbinsyre
6.4
mg
Mineraler
Natrium, Na
802
mg
Kalium, K
224
mg
Calcium, Ca
50.2
mg
Magnesium, Mg
17.6
mg
Phosphor, P
182
mg
Jern, Fe
5.17
mg
Kobber, Cu
0.19
mg
Zink, Zn
2.4
mg
Mangan, Mn
0.2
mg
Chrom, Cr
2.8
μg
Selen, Se
15
μg
Nikkel, Ni
3.1
μg
Kulhydrater
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.091
g
C16:0
1.27
g
C18:0
0.87
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.14
g
C18:1, n-9
2.09
g
C20:1, n-11
0.031
g
C18:2, n-6
0.98
g
C18:3, n-3
0.043
g
C20:4, n-6
0.15
g
C22:6, n-3
0.032
g
Andre fedtsyrer
0.12
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
2.23
g
Sum monoumættede
2.32
g
Sum polyumættede
1.21
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.075
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.13
g
Transfedtsyrer, total
0.057
g
Cholesterol
Cholesterol
94
mg
Aminosyrer
Tryptofan
110
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1453