Fontina, 50+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Fontina, 50+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
25.5 %
Fedt, total
73.5 %
Kulhydrat, total
1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1556
kJ
Protein, total
23.8
g
total-N
3.7
g
Fedt, total
30.7
g
mættede fedtsyrer
19.9
g
monoumætt. fedtsyrer
8.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.9
g
Kulhydrat, total
0.9
g
kulhydrat, tilgængelig
0.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.9
g
Vand
41.6
g
Vitaminer
A-vitamin
272
RE
Retinol
261
μg
ß-caroten
135
μg
D-vitamin
0.297
μg
D3 cholecalciferol
0.297
μg
E-vitamin
0.783
aTE
alfa-tokoferol
0.783
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.33
mg
Niacin
5.6
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
5.5
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
1.38
μg
C-vitamin
0.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
601
mg
Kalium, K
71.4
mg
Calcium, Ca
920
mg
Magnesium, Mg
26.8
mg
Phosphor, P
460
mg
Jern, Fe
0.17
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
4
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
8
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
1.04
g
C6:0
0.667
g
C8:0
0.435
g
C10:0
0.957
g
C12:0
1.19
g
C14:0
3.39
g
C16:0
9.08
g
C18:0
3.1
g
C14:1, n-5
0.435
g
C16:1, n-7
0.667
g
C18:1, n-9
6.82
g
C20:1, n-11
0.348
g
C18:2, n-6
0.638
g
C18:3, n-3
0.232
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
19.9
g
Sum monoumættede
8.27
g
Sum polyumættede
0.87
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.232
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.638
g
Transfedtsyrer, total
1.34
g
Cholesterol
Cholesterol
101
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1300
mg
Leucin
2200
mg
Lysin
1900
mg
Methionin
670
mg
Cystin
86
mg
Phenylalanin
1200
mg
Tyrosin
1300
mg
Threonin
820
mg
Tryptofan
330
mg
Valin
1600
mg
Arginin
750
mg
Histidin
670
mg
Alanin
750
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
4700
mg
Glycin
490
mg
Prolin
2500
mg
Serin
1300
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0788