Ost, fast, 30+, alle typer - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Ost, fast, 30+, alle typer
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
43.8 %
Fedt, total
54.5 %
Kulhydrat, total
1.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1099
kJ
Protein, total
28.7
g
total-N
4.5
g
Fedt, total
16
g
mættede fedtsyrer
10.4
g
monoumætt. fedtsyrer
4.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
1.1
g
kulhydrat, tilgængelig
1.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4.5
g
Vand
49.8
g
Vitaminer
A-vitamin
142
RE
Retinol
136
μg
ß-caroten
70.4
μg
D-vitamin
0.177
μg
D3 cholecalciferol
0.177
μg
E-vitamin
0.408
aTE
alfa-tokoferol
0.408
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.055
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.325
mg
Niacin
6.77
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
6.67
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
1.52
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
729
mg
Kalium, K
80.8
mg
Calcium, Ca
733
mg
Magnesium, Mg
32.3
mg
Phosphor, P
590
mg
Jern, Fe
0.19
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
4.5
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
9.5
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.544
g
C6:0
0.348
g
C8:0
0.227
g
C10:0
0.499
g
C12:0
0.62
g
C14:0
1.77
g
C16:0
4.73
g
C18:0
1.62
g
C14:1, n-5
0.227
g
C16:1, n-7
0.348
g
C18:1, n-9
3.55
g
C20:1, n-11
0.181
g
C18:2, n-6
0.333
g
C18:3, n-3
0.121
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
10.4
g
Sum monoumættede
4.31
g
Sum polyumættede
0.454
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.121
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.333
g
Transfedtsyrer, total
0.696
g
Cholesterol
Cholesterol
53
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1600
mg
Leucin
2700
mg
Lysin
2300
mg
Methionin
810
mg
Cystin
100
mg
Phenylalanin
1500
mg
Tyrosin
1600
mg
Threonin
990
mg
Tryptofan
400
mg
Valin
1900
mg
Arginin
900
mg
Histidin
810
mg
Alanin
900
mg
Asparaginsyre
2000
mg
Glutaminsyre
5600
mg
Glycin
590
mg
Prolin
3000
mg
Serin
1600
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0256