Brie, 60+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Blød løbeost
Brie, 60+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
18.8 %
Fedt, total
81 %
Kulhydrat, total
0.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1542
kJ
Protein, total
17.4
g
total-N
2.7
g
Fedt, total
33.6
g
mættede fedtsyrer
21.8
g
monoumætt. fedtsyrer
9
g
polyumætt. fedtsyrer
1
g
Kulhydrat, total
0.2
g
kulhydrat, tilgængelig
0.2
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3
g
Vand
45.8
g
Vitaminer
A-vitamin
298
RE
Retinol
286
μg
ß-caroten
148
μg
D-vitamin
0.326
μg
D3 cholecalciferol
0.326
μg
E-vitamin
0.857
aTE
alfa-tokoferol
0.857
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.34
mg
Niacin
4.38
NE
niacin
0.38
mg
tryptofans bidrag
4
mg
B6-vitamin
0.235
mg
Pantothensyre
0.69
mg
Biotin
6
μg
Folat
90
μg
B12-vitamin
1.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
700
mg
Kalium, K
152
mg
Calcium, Ca
600
mg
Magnesium, Mg
20
mg
Phosphor, P
380
mg
Jern, Fe
0.21
mg
Kobber, Cu
0.07
mg
Zink, Zn
2.38
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.048
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
5.8
μg
Nikkel, Ni
4.96
μg
Kulhydrater
Lactose
0.1
g
Sukkerarter, ialt
0.1
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
1.14
g
C6:0
0.73
g
C8:0
0.476
g
C10:0
1.05
g
C12:0
1.3
g
C14:0
3.72
g
C16:0
9.94
g
C18:0
3.4
g
C14:1, n-5
0.476
g
C16:1, n-7
0.73
g
C18:1, n-9
7.46
g
C20:1, n-11
0.381
g
C18:2, n-6
0.699
g
C18:3, n-3
0.254
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
21.8
g
Sum monoumættede
9.05
g
Sum polyumættede
0.953
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.254
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.699
g
Transfedtsyrer, total
1.46
g
Cholesterol
Cholesterol
111
mg
Aminosyrer
Isoleucin
950
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1400
mg
Methionin
490
mg
Cystin
63
mg
Phenylalanin
900
mg
Tyrosin
950
mg
Threonin
600
mg
Tryptofan
240
mg
Valin
1200
mg
Arginin
550
mg
Histidin
490
mg
Alanin
550
mg
Asparaginsyre
1200
mg
Glutaminsyre
3400
mg
Glycin
360
mg
Prolin
1800
mg
Serin
980
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0759