Lammekød, uspec., råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Fåre- og lammekød

Lammekød, uspec., råt

Ovis aries
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total17.6 %
   Fedt, total82.4 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 1%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1377kJ
Protein, total14.6g
   total-N2.3g
Fedt, total30.5g
   mættede fedtsyrer14.8g
   monoumætt. fedtsyrer11.5g
   polyumætt. fedtsyrer1.4g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.2g
Vand54.4g

Vitaminer
A-vitamin45RE
   Retinol45μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.4μg
E-vitamin0.7aTE
   alfa-tokoferol0.7mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.18mg
B2-vitamin, riboflavin0.3mg
Niacin6.63NE
   niacin4.3mg
   tryptofans bidrag2.33mg
B6-vitamin0.2mg
Pantothensyre0.55mg
Biotin1μg
Folat2μg
B12-vitamin1.2μg
C-vitamin1mg

Mineraler
Natrium, Na66mg
Kalium, K218mg
Calcium, Ca20mg
Magnesium, Mg17mg
Phosphor, P130mg
Jern, Fe1.5mg
Kobber, Cu0.122mg
Zink, Zn3.42mg
Jod, I0.7μg
Mangan, Mn0.01mg
Chrom, Cr2.12μg
Selen, Se6.05μg
Nikkel, Ni2.14μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:01.54g
C15:00.169g
C16:06.89g
C17:00.289g
C18:05.94g
C20:00g
C22:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.369g
C18:1, n-910.9g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C18:2, n-60.708g
C18:3, n-30.708g
C20:4, n-60g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede14.8g
Sum monoumættede11.5g
Sum polyumættede1.42g
Sum n-3 fedtsyrer0.708g
Sum n-6 fedtsyrer0.708g
Transfedtsyrer, total1.94g

Cholesterol
Cholesterol78mg

Aminosyrer
Isoleucin720mg
Leucin1200mg
Lysin1300mg
Methionin370mg
Cystin120mg
Phenylalanin580mg
Tyrosin580mg
Threonin630mg
Tryptofan140mg
Valin790mg
Arginin980mg
Histidin420mg
Alanin910mg
Asparaginsyre1300mg
Glutaminsyre2100mg
Glycin770mg
Prolin680mg
Serin580mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0138