Creme fraiche 38 % - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Konsummælk og mælkekonserves
»
Syrnede mælkeprodukter
Creme fraiche 38 %
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
2.3 %
Fedt, total
94.7 %
Kulhydrat, total
3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1502
kJ
Protein, total
2.1
g
total-N
0.3
g
Fedt, total
38.4
g
mættede fedtsyrer
24.9
g
monoumætt. fedtsyrer
10.3
g
polyumætt. fedtsyrer
1.1
g
Kulhydrat, total
2.7
g
kulhydrat, tilgængelig
2.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.5
g
Vand
56.3
g
Vitaminer
A-vitamin
340
RE
Retinol
326
μg
ß-caroten
169
μg
D-vitamin
0.375
μg
D3 cholecalciferol
0.375
μg
E-vitamin
0.979
aTE
alfa-tokoferol
0.979
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.018
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.173
mg
Niacin
0.446
NE
niacin
0.063
mg
tryptofans bidrag
0.383
mg
B6-vitamin
0.025
mg
Pantothensyre
0.3
mg
Biotin
1.4
μg
Folat
10
μg
B12-vitamin
0.18
μg
C-vitamin
0.1
mg
Mineraler
Natrium, Na
29
mg
Kalium, K
95
mg
Calcium, Ca
65
mg
Magnesium, Mg
7
mg
Phosphor, P
59
mg
Jern, Fe
0.07
mg
Kobber, Cu
0.01
mg
Zink, Zn
0.31
mg
Jod, I
10.6
μg
Mangan, Mn
0.004
mg
Chrom, Cr
0.052
μg
Selen, Se
1.29
μg
Nikkel, Ni
0
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
2.2
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
2.2
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
1.31
g
C6:0
0.835
g
C8:0
0.544
g
C10:0
1.2
g
C12:0
1.49
g
C14:0
4.25
g
C16:0
11.4
g
C18:0
3.88
g
C14:1, n-5
0.544
g
C16:1, n-7
0.835
g
C18:1, n-9
8.53
g
C20:1, n-11
0.435
g
C18:2, n-6
0.798
g
C18:3, n-3
0.29
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
24.9
g
Sum monoumættede
10.3
g
Sum polyumættede
1.09
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.29
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.798
g
Transfedtsyrer, total
1.67
g
Cholesterol
Cholesterol
127
mg
Aminosyrer
Isoleucin
110
mg
Leucin
190
mg
Lysin
170
mg
Methionin
46
mg
Cystin
17
mg
Phenylalanin
99
mg
Tyrosin
89
mg
Threonin
69
mg
Tryptofan
23
mg
Valin
140
mg
Arginin
76
mg
Histidin
53
mg
Alanin
66
mg
Asparaginsyre
160
mg
Glutaminsyre
330
mg
Glycin
49
mg
Prolin
160
mg
Serin
110
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0161