Ost, fast, 45+, alle typer - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Ost, fast, 45+, alle typer
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
29.7 %
Fedt, total
69.2 %
Kulhydrat, total
1.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1392
kJ
Protein, total
24.8
g
total-N
3.9
g
Fedt, total
25.8
g
mættede fedtsyrer
16.7
g
monoumætt. fedtsyrer
6.9
g
polyumætt. fedtsyrer
0.7
g
Kulhydrat, total
0.9
g
kulhydrat, tilgængelig
0.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4.1
g
Vand
44.4
g
Vitaminer
A-vitamin
229
RE
Retinol
219
μg
ß-caroten
114
μg
D-vitamin
0.257
μg
D3 cholecalciferol
0.257
μg
E-vitamin
0.658
aTE
alfa-tokoferol
0.658
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.33
mg
Niacin
5.77
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
5.67
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
1.38
μg
C-vitamin
0.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
756
mg
Kalium, K
71.4
mg
Calcium, Ca
607
mg
Magnesium, Mg
26.8
mg
Phosphor, P
530
mg
Jern, Fe
0.17
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
4
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
8.74
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.878
g
C6:0
0.561
g
C8:0
0.366
g
C10:0
0.805
g
C12:0
1
g
C14:0
2.85
g
C16:0
7.63
g
C18:0
2.61
g
C14:1, n-5
0.366
g
C16:1, n-7
0.561
g
C18:1, n-9
5.73
g
C20:1, n-11
0.293
g
C18:2, n-6
0.536
g
C18:3, n-3
0.195
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
16.7
g
Sum monoumættede
6.95
g
Sum polyumættede
0.731
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.195
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.536
g
Transfedtsyrer, total
1.12
g
Cholesterol
Cholesterol
85
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1400
mg
Leucin
2300
mg
Lysin
2000
mg
Methionin
700
mg
Cystin
89
mg
Phenylalanin
1300
mg
Tyrosin
1400
mg
Threonin
860
mg
Tryptofan
340
mg
Valin
1700
mg
Arginin
780
mg
Histidin
700
mg
Alanin
780
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
4900
mg
Glycin
510
mg
Prolin
2600
mg
Serin
1400
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0258