Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fedtsoffer og fedtstofprodukter
»
Margariner
Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
0.4 %
Fedt, total
99.3 %
Kulhydrat, total
0.3 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
2975
kJ
Protein, total
0.8
g
total-N
0.1
g
Fedt, total
79.8
g
mættede fedtsyrer
17.5
g
monoumætt. fedtsyrer
18.1
g
polyumætt. fedtsyrer
41.7
g
Kulhydrat, total
0.5
g
kulhydrat, tilgængelig
0.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2
g
Vand
16
g
Vitaminer
A-vitamin
810
RE
Retinol
780
μg
ß-caroten
360
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
32.5
aTE
alfa-tokoferol
32.5
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.01
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.025
mg
Niacin
0.206
NE
niacin
0.023
mg
tryptofans bidrag
0.183
mg
B6-vitamin
0.003
mg
Pantothensyre
0.084
mg
Biotin
0
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.1
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
550
mg
Kalium, K
42
mg
Calcium, Ca
10
mg
Magnesium, Mg
1.8
mg
Phosphor, P
23
mg
Jern, Fe
0.09
mg
Kobber, Cu
0
mg
Zink, Zn
0.047
mg
Jod, I
1.5
μg
Mangan, Mn
0.012
mg
Chrom, Cr
9.4
μg
Selen, Se
0
μg
Nikkel, Ni
8.7
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
1.93
g
C14:0
0.72
g
C16:0
6.4
g
C18:0
6.9
g
C20:0
0
g
C22:0
1.6
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
17.5
g
C18:1, n-7
0.58
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
41
g
C18:3, n-3
0.7
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
1.3
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
17.5
g
Sum monoumættede
18.1
g
Sum polyumættede
41.7
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.7
g
Sum n-6 fedtsyrer
41
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
46
mg
Leucin
75
mg
Lysin
60
mg
Methionin
19
mg
Cystin
7
mg
Phenylalanin
36
mg
Tyrosin
36
mg
Threonin
35
mg
Tryptofan
11
mg
Valin
50
mg
Arginin
28
mg
Histidin
20
mg
Alanin
26
mg
Asparaginsyre
58
mg
Glutaminsyre
160
mg
Glycin
16
mg
Prolin
74
mg
Serin
41
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1255