Oksekød, tykbryst, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Oksekød
Oksekød, tykbryst, råt
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
19.5 %
Fedt, total
80.5 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 15%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1354
kJ
Protein, total
15.9
g
total-N
2.5
g
Fedt, total
29.3
g
mættede fedtsyrer
12.4
g
monoumætt. fedtsyrer
14
g
polyumætt. fedtsyrer
1.2
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
53.8
g
Vitaminer
A-vitamin
36
RE
Retinol
36
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.9
μg
E-vitamin
0.884
aTE
alfa-tokoferol
0.884
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.033
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.155
mg
Niacin
7.9
NE
niacin
4.9
mg
tryptofans bidrag
3
mg
B6-vitamin
0.38
mg
Pantothensyre
0.49
mg
Biotin
0
μg
Folat
4
μg
B12-vitamin
1.4
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
65
mg
Kalium, K
254
mg
Calcium, Ca
4
mg
Magnesium, Mg
17
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
1.6
mg
Kobber, Cu
0.05
mg
Zink, Zn
3.9
mg
Jod, I
1.2
μg
Mangan, Mn
0.011
mg
Chrom, Cr
4
μg
Selen, Se
6.5
μg
Nikkel, Ni
0.7
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.881
g
C15:0
0.165
g
C16:0
7.41
g
C17:0
0.331
g
C18:0
3.58
g
C14:1, n-5
0.413
g
C16:1, n-7
1.74
g
C18:1, n-9
11.6
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.551
g
C18:3, n-3
0.358
g
C20:4, n-6
0.275
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
12.4
g
Sum monoumættede
14
g
Sum polyumættede
1.18
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.358
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.826
g
Transfedtsyrer, total
0.826
g
Cholesterol
Cholesterol
71
mg
Aminosyrer
Isoleucin
760
mg
Leucin
1200
mg
Lysin
1300
mg
Methionin
380
mg
Cystin
110
mg
Phenylalanin
610
mg
Tyrosin
510
mg
Threonin
660
mg
Tryptofan
180
mg
Valin
810
mg
Arginin
940
mg
Histidin
530
mg
Alanin
920
mg
Asparaginsyre
1400
mg
Glutaminsyre
2200
mg
Glycin
870
mg
Prolin
710
mg
Serin
640
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0437