And, kød og skind, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fjerkræ og fjerkræprodukter
»
Svømmefugle
And, kød og skind, rå
Anas platyrhynchos
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
11.6 %
Fedt, total
88.4 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 28%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1650
kJ
Protein, total
11.5
g
total-N
1.8
g
Fedt, total
39.3
g
mættede fedtsyrer
13.2
g
monoumætt. fedtsyrer
18.7
g
polyumætt. fedtsyrer
5.1
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.7
g
Vand
48.5
g
Vitaminer
A-vitamin
51
RE
Retinol
51
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
1
μg
E-vitamin
0
aTE
alfa-tokoferol
0
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.197
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.21
mg
Niacin
6.27
NE
niacin
3.93
mg
tryptofans bidrag
2.33
mg
B6-vitamin
0.19
mg
Pantothensyre
0.951
mg
Biotin
6
μg
Folat
48
μg
B12-vitamin
0.25
μg
C-vitamin
2.8
mg
L-ascorbinsyre
2.8
mg
Mineraler
Natrium, Na
86
mg
Kalium, K
297
mg
Calcium, Ca
11
mg
Magnesium, Mg
22
mg
Phosphor, P
139
mg
Jern, Fe
1.2
mg
Kobber, Cu
0.14
mg
Zink, Zn
1.35
mg
Jod, I
1.2
μg
Mangan, Mn
0.017
mg
Selen, Se
24
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0.05
g
C14:0
0.25
g
C16:0
9.58
g
C18:0
3.2
g
C16:1, n-7
1.54
g
C18:1, n-9
16.7
g
C20:1, n-11
0.4
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
4.69
g
C18:3, n-3
0.39
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
13.2
g
Sum monoumættede
18.7
g
Sum polyumættede
5.08
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.39
g
Sum n-6 fedtsyrer
4.69
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
76
mg
Aminosyrer
Isoleucin
530
mg
Leucin
900
mg
Lysin
920
mg
Methionin
290
mg
Cystin
180
mg
Phenylalanin
460
mg
Tyrosin
390
mg
Threonin
480
mg
Tryptofan
140
mg
Valin
570
mg
Arginin
770
mg
Histidin
280
mg
Alanin
770
mg
Asparaginsyre
1100
mg
Glutaminsyre
1700
mg
Glycin
920
mg
Prolin
680
mg
Serin
500
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0006