Torsk, lever, konserves - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Fisk og fiskeprodukter
»
Fiskeprodukter
Torsk, lever, konserves
Gadus morhua
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
3.6 %
Fedt, total
95.7 %
Kulhydrat, total
0.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
2134
kJ
Protein, total
4.6
g
total-N
0.7
g
Fedt, total
55.1
g
mættede fedtsyrer
11.6
g
monoumætt. fedtsyrer
25.6
g
polyumætt. fedtsyrer
14.1
g
Kulhydrat, total
1
g
kulhydrat, tilgængelig
1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.6
g
Vand
35.7
g
Vitaminer
A-vitamin
5100
RE
Retinol
5100
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
100
μg
E-vitamin
20
aTE
alfa-tokoferol
20
mg
B1-vitamin, thiamin
0.07
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.34
mg
Niacin
3.27
NE
niacin
2.6
mg
tryptofans bidrag
0.667
mg
B6-vitamin
0.15
mg
Pantothensyre
0.43
mg
Folat
300
μg
B12-vitamin
10.6
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
589
mg
Kalium, K
130
mg
Calcium, Ca
10
mg
Magnesium, Mg
8
mg
Phosphor, P
100
mg
Jern, Fe
2.1
mg
Kobber, Cu
0.66
mg
Zink, Zn
1.94
mg
Jod, I
500
μg
Selen, Se
63.5
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
1
g
Fedtsyrer
C14:0
2.46
g
C16:0
7.17
g
C18:0
1.48
g
C20:0
0
g
C16:1, n-7
4.98
g
C18:1, n-9
12.5
g
C20:1, n-11
5.2
g
C22:1, n-9
2.84
g
C18:2, n-6
0.93
g
C18:3, n-3
0.656
g
C18:4, n-3
1.15
g
C20:4, n-6
0.547
g
C20:5, n-3
5.31
g
C22:5, n-3
0.383
g
C22:6, n-3
3.94
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
11.6
g
Sum monoumættede
25.6
g
Sum polyumættede
14.1
g
Sum n-3 fedtsyrer
11.4
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.48
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
235
mg
Aminosyrer
Isoleucin
170
mg
Leucin
290
mg
Lysin
270
mg
Methionin
96
mg
Cystin
81
mg
Phenylalanin
160
mg
Tyrosin
130
mg
Threonin
180
mg
Tryptofan
40
mg
Valin
220
mg
Arginin
230
mg
Histidin
81
mg
Alanin
210
mg
Asparaginsyre
330
mg
Glutaminsyre
370
mg
Glycin
180
mg
Prolin
140
mg
Serin
170
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0314