Danbo, 45+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Danbo, 45+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
29.5 %
Fedt, total
69.5 %
Kulhydrat, total
1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1342
kJ
Protein, total
23.7
g
total-N
3.7
g
Fedt, total
25
g
mættede fedtsyrer
15.8
g
monoumætt. fedtsyrer
7.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.7
g
Kulhydrat, total
0.8
g
kulhydrat, tilgængelig
0.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4
g
Vand
45.6
g
Vitaminer
A-vitamin
224
RE
Retinol
215
μg
ß-caroten
111
μg
D-vitamin
0.254
μg
D3 cholecalciferol
0.254
μg
E-vitamin
0.644
aTE
alfa-tokoferol
0.644
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.33
mg
Niacin
5.6
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
5.5
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
1.38
μg
C-vitamin
0.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
756
mg
Kalium, K
79.7
mg
Calcium, Ca
659
mg
Magnesium, Mg
28.5
mg
Phosphor, P
510
mg
Jern, Fe
0.158
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
3.64
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
7.9
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.856
g
C6:0
0.761
g
C8:0
0.38
g
C10:0
0.666
g
C12:0
0.761
g
C14:0
2.38
g
C16:0
7.04
g
C18:0
2.85
g
C20:0
0.095
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0.285
g
C16:1, n-7
0.38
g
C18:1, n-9
6.28
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.19
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.475
g
C18:3, n-3
0.19
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
15.8
g
Sum monoumættede
7.13
g
Sum polyumættede
0.665
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.19
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.475
g
Transfedtsyrer, total
1.1
g
Cholesterol
Cholesterol
83
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1300
mg
Leucin
2200
mg
Lysin
1900
mg
Methionin
670
mg
Cystin
85
mg
Phenylalanin
1200
mg
Tyrosin
1300
mg
Threonin
820
mg
Tryptofan
330
mg
Valin
1600
mg
Arginin
740
mg
Histidin
670
mg
Alanin
740
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
4600
mg
Glycin
480
mg
Prolin
2500
mg
Serin
1300
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0769