Lever, svin, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Indmad

Lever, svin, rå

EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total68.1 %
   Fedt, total24.5 %
   Kulhydrat, total7.4 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 5%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi524kJ
Protein, total21.1g
   total-N3.4g
Fedt, total3.4g
   mættede fedtsyrer1.1g
   monoumætt. fedtsyrer0.3g
   polyumætt. fedtsyrer0.5g
Kulhydrat, total2.3g
   kulhydrat, tilgængelig2.3g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.6g
Vand72g

Vitaminer
A-vitamin14125RE
   Retinol14124μg
   ß-caroten11μg
D-vitamin0.2μg
E-vitamin0.2aTE
   alfa-tokoferol0.2mg
K-vitamin30μg
B1-vitamin, thiamin0.3mg
B2-vitamin, riboflavin2.95mg
Niacin21NE
   niacin16mg
   tryptofans bidrag5mg
B6-vitamin0.665mg
Pantothensyre6.4mg
Biotin44μg
Folat1000μg
B12-vitamin40μg
C-vitamin25mg

Mineraler
Natrium, Na80mg
Kalium, K271mg
Calcium, Ca6.48mg
Magnesium, Mg18mg
Phosphor, P369mg
Jern, Fe13.4mg
Kobber, Cu1.01mg
Zink, Zn6.78mg
Jod, I3.1μg
Mangan, Mn0.39mg
Chrom, Cr2.71μg
Selen, Se47.6μg
Nikkel, Ni1.59μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse3g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:00.43g
C18:00.645g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90.323g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60.323g
C18:3, n-30g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30.108g
C22:6, n-30.108g
Andre fedtsyrer0.538g

Fedtsyresummer
Sum mættede1.08g
Sum monoumættede0.323g
Sum polyumættede0.538g
Sum n-3 fedtsyrer0.216g
Sum n-6 fedtsyrer0.323g
Transfedtsyrer, total0.005g

Cholesterol
Cholesterol300mg

Aminosyrer
Isoleucin980mg
Leucin1800mg
Lysin1700mg
Methionin470mg
Cystin230mg
Phenylalanin1000mg
Tyrosin780mg
Threonin980mg
Tryptofan300mg
Valin1300mg
Arginin1200mg
Histidin540mg
Alanin1200mg
Asparaginsyre1800mg
Glutaminsyre2600mg
Glycin1200mg
Prolin1000mg
Serin950mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0146