Lever, svin, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Indmad
Lever, svin, rå
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
68.1 %
Fedt, total
24.5 %
Kulhydrat, total
7.4 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 5%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
524
kJ
Protein, total
21.1
g
total-N
3.4
g
Fedt, total
3.4
g
mættede fedtsyrer
1.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
2.3
g
kulhydrat, tilgængelig
2.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.6
g
Vand
72
g
Vitaminer
A-vitamin
14125
RE
Retinol
14124
μg
ß-caroten
11
μg
D-vitamin
0.2
μg
E-vitamin
0.2
aTE
alfa-tokoferol
0.2
mg
K-vitamin
30
μg
B1-vitamin, thiamin
0.3
mg
B2-vitamin, riboflavin
2.95
mg
Niacin
21
NE
niacin
16
mg
tryptofans bidrag
5
mg
B6-vitamin
0.665
mg
Pantothensyre
6.4
mg
Biotin
44
μg
Folat
1000
μg
B12-vitamin
40
μg
C-vitamin
25
mg
Mineraler
Natrium, Na
80
mg
Kalium, K
271
mg
Calcium, Ca
6.48
mg
Magnesium, Mg
18
mg
Phosphor, P
369
mg
Jern, Fe
13.4
mg
Kobber, Cu
1.01
mg
Zink, Zn
6.78
mg
Jod, I
3.1
μg
Mangan, Mn
0.39
mg
Chrom, Cr
2.71
μg
Selen, Se
47.6
μg
Nikkel, Ni
1.59
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
3
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.43
g
C18:0
0.645
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.323
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.323
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0.108
g
C22:6, n-3
0.108
g
Andre fedtsyrer
0.538
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.08
g
Sum monoumættede
0.323
g
Sum polyumættede
0.538
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.216
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.323
g
Transfedtsyrer, total
0.005
g
Cholesterol
Cholesterol
300
mg
Aminosyrer
Isoleucin
980
mg
Leucin
1800
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
470
mg
Cystin
230
mg
Phenylalanin
1000
mg
Tyrosin
780
mg
Threonin
980
mg
Tryptofan
300
mg
Valin
1300
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
540
mg
Alanin
1200
mg
Asparaginsyre
1800
mg
Glutaminsyre
2600
mg
Glycin
1200
mg
Prolin
1000
mg
Serin
950
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0146