Mozzarella, 45+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Fast løbeost
Mozzarella, 45+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
29.7 %
Fedt, total
69.2 %
Kulhydrat, total
1.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1354
kJ
Protein, total
24.1
g
total-N
3.8
g
Fedt, total
25.1
g
mættede fedtsyrer
16.2
g
monoumætt. fedtsyrer
6.8
g
polyumætt. fedtsyrer
0.7
g
Kulhydrat, total
0.9
g
kulhydrat, tilgængelig
0.9
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.5
g
Vand
47.3
g
Vitaminer
A-vitamin
223
RE
Retinol
213
μg
ß-caroten
110
μg
D-vitamin
0.254
μg
D3 cholecalciferol
0.254
μg
E-vitamin
0.64
aTE
alfa-tokoferol
0.64
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.05
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.33
mg
Niacin
5.6
NE
niacin
0.1
mg
tryptofans bidrag
5.5
mg
B6-vitamin
0.09
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
1.38
μg
C-vitamin
0.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
558
mg
Kalium, K
71.4
mg
Calcium, Ca
720
mg
Magnesium, Mg
26.8
mg
Phosphor, P
390
mg
Jern, Fe
0.17
mg
Kobber, Cu
0.086
mg
Zink, Zn
4
mg
Jod, I
13.8
μg
Mangan, Mn
0.059
mg
Chrom, Cr
0.25
μg
Selen, Se
8
μg
Nikkel, Ni
6.68
μg
Kulhydrater
Lactose
0.05
g
Sukkerarter, ialt
0.05
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.854
g
C6:0
0.546
g
C8:0
0.356
g
C10:0
0.783
g
C12:0
0.972
g
C14:0
2.78
g
C16:0
7.42
g
C18:0
2.54
g
C14:1, n-5
0.356
g
C16:1, n-7
0.546
g
C18:1, n-9
5.57
g
C20:1, n-11
0.285
g
C18:2, n-6
0.522
g
C18:3, n-3
0.19
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
16.2
g
Sum monoumættede
6.76
g
Sum polyumættede
0.712
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.19
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.522
g
Transfedtsyrer, total
1.09
g
Cholesterol
Cholesterol
83
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1300
mg
Leucin
2200
mg
Lysin
1900
mg
Methionin
680
mg
Cystin
87
mg
Phenylalanin
1200
mg
Tyrosin
1300
mg
Threonin
830
mg
Tryptofan
330
mg
Valin
1600
mg
Arginin
760
mg
Histidin
680
mg
Alanin
760
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
4700
mg
Glycin
490
mg
Prolin
2500
mg
Serin
1400
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0785