Myseost, 33+ - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Ost og osteprodukter
»
Valleost
Myseost, 33+
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
13.8 %
Fedt, total
55.5 %
Kulhydrat, total
30.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1820
kJ
Protein, total
15
g
total-N
2.4
g
Fedt, total
27
g
mættede fedtsyrer
17.5
g
monoumætt. fedtsyrer
7.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
33.3
g
kulhydrat, tilgængelig
33.3
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.4
g
Vand
25
g
Vitaminer
A-vitamin
239
RE
Retinol
230
μg
ß-caroten
119
μg
D-vitamin
0.252
μg
D3 cholecalciferol
0.252
μg
E-vitamin
0.689
aTE
alfa-tokoferol
0.689
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.13
mg
B2-vitamin, riboflavin
1.5
mg
Niacin
4.3
NE
niacin
0.8
mg
tryptofans bidrag
3.5
mg
B6-vitamin
0.13
mg
Pantothensyre
0.34
mg
Biotin
1.5
μg
Folat
60
μg
B12-vitamin
0.37
μg
C-vitamin
0.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
511
mg
Kalium, K
1300
mg
Calcium, Ca
340
mg
Phosphor, P
332
mg
Jern, Fe
0.55
mg
Jod, I
69
μg
Selen, Se
5
μg
Kulhydrater
Lactose
33.1
g
Sukkerarter, ialt
33.1
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0.919
g
C6:0
0.587
g
C8:0
0.383
g
C10:0
0.842
g
C12:0
1.05
g
C14:0
2.99
g
C16:0
7.99
g
C18:0
2.73
g
C14:1, n-5
0.383
g
C16:1, n-7
0.587
g
C18:1, n-9
6
g
C20:1, n-11
0.306
g
C18:2, n-6
0.561
g
C18:3, n-3
0.204
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
17.5
g
Sum monoumættede
7.27
g
Sum polyumættede
0.765
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.204
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.561
g
Transfedtsyrer, total
1.17
g
Cholesterol
Cholesterol
89
mg
Aminosyrer
Isoleucin
820
mg
Leucin
1400
mg
Lysin
1200
mg
Methionin
420
mg
Cystin
54
mg
Phenylalanin
780
mg
Tyrosin
820
mg
Threonin
520
mg
Tryptofan
210
mg
Valin
1000
mg
Arginin
470
mg
Histidin
420
mg
Alanin
470
mg
Asparaginsyre
1100
mg
Glutaminsyre
2900
mg
Glycin
310
mg
Prolin
1600
mg
Serin
850
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0262