Hvedebrød, bolle, grov, industrifremstillet - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Hvedebrød, bolle, grov, industrifremstillet
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
13 %
Fedt, total
9.4 %
Kulhydrat, total
77.6 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1040
kJ
Protein, total
8.4
g
total-N
1.4
g
Fedt, total
2.7
g
mættede fedtsyrer
0.9
g
monoumætt. fedtsyrer
0.7
g
polyumætt. fedtsyrer
0.8
g
Kulhydrat, total
50
g
kulhydrat, tilgængelig
44.1
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
5.9
g
Alkohol
0
g
Aske
1.7
g
Vand
37
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.5
aTE
B1-vitamin, thiamin
0.17
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.083
mg
Niacin
1.5
NE
niacin
1.7
mg
tryptofans bidrag
1.5
mg
B6-vitamin
0.068
mg
Pantothensyre
0.31
mg
Biotin
2.8
μg
Folat
42
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
450
mg
Kalium, K
175
mg
Calcium, Ca
44
mg
Magnesium, Mg
31
mg
Phosphor, P
118
mg
Jern, Fe
1.5
mg
Kobber, Cu
0.14
mg
Zink, Zn
0.98
mg
Jod, I
24
μg
Mangan, Mn
0.73
mg
Chrom, Cr
6.1
μg
Selen, Se
3.6
μg
Nikkel, Ni
6.9
μg
Kulhydrater
Stivelse
38
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.013
g
C16:0
0.65
g
C18:0
0.2
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C16:1, n-7
0.022
g
C18:1, n-9
0.65
g
C18:1, n-7
0.027
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.74
g
C18:3, n-3
0.048
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.863
g
Sum monoumættede
0.699
g
Sum polyumættede
0.788
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.048
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.74
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1457