Hamburgerryg, røget - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Pålægsvarer
Hamburgerryg, røget
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
61 %
Fedt, total
36.3 %
Kulhydrat, total
2.7 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 15%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
508
kJ
Protein, total
18.4
g
total-N
2.9
g
Fedt, total
4.9
g
mættede fedtsyrer
1.8
g
monoumætt. fedtsyrer
2.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.5
g
Kulhydrat, total
0.8
g
kulhydrat, tilgængelig
0.8
g
tilsat sukker
1.1
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
4.1
g
Vand
71.5
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.522
μg
D3 cholecalciferol
0.082
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.088
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
B1-vitamin, thiamin
0.81
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.195
mg
Niacin
7.23
NE
niacin
3.9
mg
tryptofans bidrag
3.33
mg
B6-vitamin
0.37
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2
μg
Folat
2.1
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
1540
mg
Kalium, K
317
mg
Calcium, Ca
4.9
mg
Magnesium, Mg
26
mg
Phosphor, P
241
mg
Jern, Fe
0.55
mg
Kobber, Cu
0.05
mg
Zink, Zn
1.39
mg
Jod, I
1.1
μg
Mangan, Mn
0.013
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
10.8
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
1.1
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.065
g
C15:0
0
g
C16:0
1.12
g
C17:0
0
g
C18:0
0.654
g
C16:1, n-7
0.114
g
C18:1, n-9
1.94
g
C20:1, n-11
0.038
g
C18:2, n-6
0.47
g
C18:3, n-3
0.041
g
C20:4, n-6
0.034
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.84
g
Sum monoumættede
2.1
g
Sum polyumættede
0.545
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.041
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.504
g
Transfedtsyrer, total
0.018
g
Cholesterol
Cholesterol
55
mg
Aminosyrer
Isoleucin
880
mg
Leucin
1400
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
470
mg
Cystin
120
mg
Phenylalanin
680
mg
Tyrosin
620
mg
Threonin
770
mg
Tryptofan
200
mg
Valin
970
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
680
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1600
mg
Glutaminsyre
2500
mg
Glycin
910
mg
Prolin
710
mg
Serin
740
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1140