Knækbrød, rug-, groft (Husmans) - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Knækbrød, rug-, groft (Husmans)
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
10.2 %
Fedt, total
5.3 %
Kulhydrat, total
84.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1436
kJ
Protein, total
9.5
g
total-N
1.7
g
Fedt, total
2.2
g
mættede fedtsyrer
0.4
g
monoumætt. fedtsyrer
0.4
g
polyumætt. fedtsyrer
1.3
g
Kulhydrat, total
78.8
g
kulhydrat, tilgængelig
62.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
16.3
g
Alkohol
0
g
Aske
2.4
g
Vand
7
g
Vitaminer
A-vitamin
0.833
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
10
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.8
aTE
alfa-tokoferol
0.8
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.27
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.26
mg
Niacin
2
NE
niacin
1.4
mg
tryptofans bidrag
2
mg
B6-vitamin
0.265
mg
Folat
110
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
443
mg
Kalium, K
476
mg
Calcium, Ca
80
mg
Magnesium, Mg
95.5
mg
Phosphor, P
380
mg
Jern, Fe
3.8
mg
Kobber, Cu
0.37
mg
Zink, Zn
2.58
mg
Jod, I
2.3
μg
Mangan, Mn
3.6
mg
Chrom, Cr
7.1
μg
Selen, Se
2.3
μg
Nikkel, Ni
25.1
μg
Kulhydrater
Fructose
0.2
g
Glucose
0.4
g
Saccharose
1
g
Sukkerarter, ialt
1.6
g
Stivelse
53
g
Fedtsyrer
C12:0
0
g
C14:0
0.012
g
C16:0
0.381
g
C18:0
0.012
g
C18:2, n-6
1.1
g
C18:3, n-3
0.162
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.428
g
Sum monoumættede
0.381
g
Sum polyumættede
1.26
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.162
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.1
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
380
mg
Leucin
670
mg
Lysin
420
mg
Methionin
160
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
470
mg
Tyrosin
250
mg
Threonin
370
mg
Tryptofan
120
mg
Valin
570
mg
Arginin
550
mg
Histidin
250
mg
Alanin
470
mg
Asparaginsyre
720
mg
Glutaminsyre
2200
mg
Glycin
470
mg
Prolin
870
mg
Serin
470
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1019