Medisterpølse, røget - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Medisterpølse, røget
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
15.9 %
Fedt, total
78.6 %
Kulhydrat, total
5.5 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1181
kJ
Protein, total
11.3
g
total-N
1.8
g
Fedt, total
25
g
mættede fedtsyrer
8.7
g
monoumætt. fedtsyrer
11.3
g
polyumætt. fedtsyrer
2.5
g
Kulhydrat, total
3.9
g
kulhydrat, tilgængelig
3.6
g
tilsat sukker
1.6
g
kostfibre
0.3
g
Alkohol
0
g
Aske
3
g
Vand
56.8
g
Vitaminer
A-vitamin
8.7
RE
Retinol
8.7
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.57
μg
D3 cholecalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.114
μg
E-vitamin
0.59
aTE
alfa-tokoferol
0.59
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.349
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.148
mg
Niacin
4.53
NE
niacin
2.7
mg
tryptofans bidrag
1.83
mg
B6-vitamin
0.11
mg
Pantothensyre
0.57
mg
Biotin
5.2
μg
Folat
4.8
μg
B12-vitamin
0.74
μg
C-vitamin
32.4
mg
L-ascorbinsyre
32.4
mg
Mineraler
Natrium, Na
1050
mg
Kalium, K
203
mg
Calcium, Ca
22.1
mg
Magnesium, Mg
16.3
mg
Phosphor, P
224
mg
Jern, Fe
0.84
mg
Kobber, Cu
0.06
mg
Zink, Zn
1.19
mg
Jod, I
2.1
μg
Mangan, Mn
0.04
mg
Chrom, Cr
1.5
μg
Selen, Se
7.3
μg
Nikkel, Ni
2.8
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
1.61
g
Maltose
0
g
Saccharose
0.02
g
Sukkerarter, ialt
1.63
g
Stivelse
2.5
g
Fedtsyrer
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.35
g
C16:0
5.5
g
C18:0
2.8
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.67
g
C18:1, n-9
10.4
g
C20:1, n-11
0.197
g
C18:2, n-6
2.26
g
C18:3, n-3
0.224
g
C20:4, n-6
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0.62
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.65
g
Sum monoumættede
11.3
g
Sum polyumættede
2.48
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.224
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.26
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
59
mg
Aminosyrer
Isoleucin
470
mg
Leucin
810
mg
Lysin
890
mg
Methionin
270
mg
Cystin
92
mg
Phenylalanin
420
mg
Tyrosin
340
mg
Threonin
450
mg
Tryptofan
110
mg
Valin
580
mg
Arginin
710
mg
Histidin
310
mg
Alanin
720
mg
Asparaginsyre
920
mg
Glutaminsyre
1500
mg
Glycin
850
mg
Prolin
670
mg
Serin
470
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0293