Cornflakes, frosted - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Morgenprodukter
Cornflakes, frosted
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
5.9 %
Fedt, total
2.1 %
Kulhydrat, total
92 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1607
kJ
Protein, total
5.6
g
total-N
0.9
g
Fedt, total
0.9
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.4
g
Kulhydrat, total
88
g
kulhydrat, tilgængelig
86.1
g
tilsat sukker
30
g
kostfibre
1.9
g
Alkohol
0
g
Aske
1.9
g
Vand
3.6
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.02
aTE
alfa-tokoferol
0.02
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.83
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.64
mg
Niacin
0.433
NE
niacin
1.1
mg
tryptofans bidrag
0.433
mg
B6-vitamin
0.07
mg
Pantothensyre
0.185
mg
Folat
14
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
670
mg
Kalium, K
66
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
8
mg
Phosphor, P
32
mg
Jern, Fe
5.2
mg
Kobber, Cu
0.063
mg
Zink, Zn
0.2
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.11
mg
Chrom, Cr
2.35
μg
Selen, Se
1.8
μg
Nikkel, Ni
7.21
μg
Kulhydrater
Fructose
1.7
g
Glucose
1.9
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
30.7
g
Sukkerarter, ialt
34.3
g
Stivelse
77.7
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C15:0
0
g
C16:0
0.117
g
C17:0
0
g
C18:0
0.023
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.259
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.427
g
C18:3, n-3
0.011
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.14
g
Sum monoumættede
0.259
g
Sum polyumættede
0.438
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.011
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.427
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
220
mg
Leucin
890
mg
Lysin
43
mg
Methionin
120
mg
Cystin
71
mg
Phenylalanin
300
mg
Tyrosin
150
mg
Threonin
170
mg
Tryptofan
26
mg
Valin
300
mg
Arginin
130
mg
Histidin
160
mg
Alanin
480
mg
Asparaginsyre
310
mg
Glutaminsyre
1200
mg
Glycin
170
mg
Prolin
600
mg
Serin
280
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1011