Svinekød, mørbrad royal, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, mørbrad royal, rå
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
87.7 %
Fedt, total
12.3 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
431
kJ
Protein, total
22.3
g
total-N
3.56
g
Fedt, total
1.4
g
mættede fedtsyrer
0.52
g
monoumætt. fedtsyrer
0.6
g
polyumætt. fedtsyrer
0.15
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
75.4
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.47
μg
D3 cholecalciferol
0.06
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.08
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.834
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.156
mg
Niacin
11.4
NE
niacin
7.4
mg
tryptofans bidrag
4
mg
B6-vitamin
0.355
mg
Pantothensyre
0.88
mg
Biotin
0.88
μg
Folat
3
μg
B12-vitamin
0.6
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
100
mg
Kalium, K
372
mg
Calcium, Ca
8
mg
Magnesium, Mg
24
mg
Phosphor, P
217
mg
Jern, Fe
1
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
1.8
mg
Jod, I
1.1
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Kostfibre, total (AOAC)
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.001
g
C12:0
0.002
g
C14:0
0.021
g
C16:0
0.32
g
C18:0
0.17
g
C20:0
0.003
g
C16:1, n-7
0.034
g
C18:1, n-9
0.5
g
C18:1, n-7
0.052
g
C20:1, n-11
0.01
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.14
g
C18:3, n-3
0.013
g
Andre fedtsyrer
0.02
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.52
g
Sum monoumættede
0.6
g
Sum polyumættede
0.15
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.013
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.14
g
Transfedtsyrer, total
0.006
g
Cholesterol
Cholesterol
60
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1070
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1960
mg
Methionin
530
mg
Cystin
150
mg
Phenylalanin
820
mg
Tyrosin
750
mg
Threonin
930
mg
Tryptofan
240
mg
Valin
1170
mg
Arginin
1320
mg
Histidin
820
mg
Alanin
1320
mg
Asparaginsyre
1960
mg
Glutaminsyre
2880
mg
Glycin
1140
mg
Prolin
890
mg
Serin
850
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5004