Svinekød, mørbrad royal, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Svinekød, mørbrad royal, rå

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total87.7 %
   Fedt, total12.3 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi431kJ
Protein, total22.3g
   total-N3.56g
Fedt, total1.4g
   mættede fedtsyrer0.52g
   monoumætt. fedtsyrer0.6g
   polyumætt. fedtsyrer0.15g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand75.4g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.47μg
   D3 cholecalciferol0.06μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.08μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.834mg
B2-vitamin, riboflavin0.156mg
Niacin11.4NE
   niacin7.4mg
   tryptofans bidrag4mg
B6-vitamin0.355mg
Pantothensyre0.88mg
Biotin0.88μg
Folat3μg
B12-vitamin0.6μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na100mg
Kalium, K372mg
Calcium, Ca8mg
Magnesium, Mg24mg
Phosphor, P217mg
Jern, Fe1mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn1.8mg
Jod, I1.1μg
Mangan, Mn0.014mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g
Kostfibre, total (AOAC)0g

Fedtsyrer
C10:00.001g
C12:00.002g
C14:00.021g
C16:00.32g
C18:00.17g
C20:00.003g
C16:1, n-70.034g
C18:1, n-90.5g
C18:1, n-70.052g
C20:1, n-110.01g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60.14g
C18:3, n-30.013g
Andre fedtsyrer0.02g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.52g
Sum monoumættede0.6g
Sum polyumættede0.15g
Sum n-3 fedtsyrer0.013g
Sum n-6 fedtsyrer0.14g
Transfedtsyrer, total0.006g

Cholesterol
Cholesterol60mg

Aminosyrer
Isoleucin1070mg
Leucin1600mg
Lysin1960mg
Methionin530mg
Cystin150mg
Phenylalanin820mg
Tyrosin750mg
Threonin930mg
Tryptofan240mg
Valin1170mg
Arginin1320mg
Histidin820mg
Alanin1320mg
Asparaginsyre1960mg
Glutaminsyre2880mg
Glycin1140mg
Prolin890mg
Serin850mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5004