Bacon i skiver, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Bacon i skiver, rå
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
24.6 %
Fedt, total
74.1 %
Kulhydrat, total
1.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1076
kJ
Protein, total
15.9
g
total-N
2.5
g
Fedt, total
21.4
g
mættede fedtsyrer
7.5
g
monoumætt. fedtsyrer
9.3
g
polyumætt. fedtsyrer
2.1
g
Kulhydrat, total
0.8
g
kulhydrat, tilgængelig
0.8
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
3.7
g
Vand
58.3
g
Vitaminer
A-vitamin
3.5
RE
Retinol
3.5
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.545
μg
D3 cholecalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.109
μg
E-vitamin
0.44
aTE
alfa-tokoferol
0.44
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.7
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.142
mg
Niacin
8.23
NE
niacin
5.4
mg
tryptofans bidrag
2.83
mg
B6-vitamin
0.24
mg
Pantothensyre
0.71
mg
Biotin
4.8
μg
Folat
1.3
μg
B12-vitamin
0.68
μg
C-vitamin
8.3
mg
L-ascorbinsyre
8.3
mg
Mineraler
Natrium, Na
1225
mg
Kalium, K
283
mg
Calcium, Ca
5.91
mg
Magnesium, Mg
17.6
mg
Phosphor, P
167
mg
Jern, Fe
0.52
mg
Kobber, Cu
0.096
mg
Zink, Zn
1.68
mg
Jod, I
0.7
μg
Mangan, Mn
0
mg
Chrom, Cr
1.4
μg
Selen, Se
8.3
μg
Nikkel, Ni
0.8
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.28
g
C15:0
0
g
C16:0
4.7
g
C17:0
0
g
C18:0
2.55
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.54
g
C18:1, n-9
8.6
g
C20:1, n-11
0.157
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
1.93
g
C18:3, n-3
0.178
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0.33
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
7.53
g
Sum monoumættede
9.3
g
Sum polyumættede
2.11
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.178
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.93
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
63
mg
Aminosyrer
Isoleucin
790
mg
Leucin
1300
mg
Lysin
1400
mg
Methionin
480
mg
Cystin
100
mg
Phenylalanin
590
mg
Tyrosin
530
mg
Threonin
710
mg
Tryptofan
170
mg
Valin
790
mg
Arginin
990
mg
Histidin
510
mg
Alanin
990
mg
Asparaginsyre
1400
mg
Glutaminsyre
2400
mg
Glycin
760
mg
Prolin
590
mg
Serin
560
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1304