Svinekød, uspec., fedt, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, uspec., fedt, råt
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
17.3 %
Fedt, total
82.7 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1439
kJ
Protein, total
15
g
total-N
2.4
g
Fedt, total
32
g
mættede fedtsyrer
12.7
g
monoumætt. fedtsyrer
14.3
g
polyumætt. fedtsyrer
2.4
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
52.8
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.848
μg
D3 cholecalciferol
0.233
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.123
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.57
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.18
mg
Niacin
5.47
NE
niacin
2.8
mg
tryptofans bidrag
2.67
mg
B6-vitamin
0.237
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
2.5
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
55
mg
Kalium, K
204
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
14
mg
Phosphor, P
130
mg
Jern, Fe
0.63
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1.5
μg
Mangan, Mn
0.012
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.479
g
C15:0
0
g
C16:0
8.12
g
C17:0
0
g
C18:0
4.13
g
C16:1, n-7
1.02
g
C18:1, n-9
13.1
g
C20:1, n-11
0.21
g
C18:2, n-6
2.18
g
C18:3, n-3
0.18
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
12.7
g
Sum monoumættede
14.4
g
Sum polyumættede
2.36
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.18
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.18
g
Transfedtsyrer, total
0.059
g
Cholesterol
Isoleucin
720
mg
Leucin
1100
mg
Lysin
1300
mg
Methionin
360
mg
Cystin
98
mg
Phenylalanin
550
mg
Tyrosin
500
mg
Threonin
620
mg
Tryptofan
160
mg
Valin
790
mg
Arginin
890
mg
Histidin
550
mg
Alanin
890
mg
Asparaginsyre
1300
mg
Glutaminsyre
1900
mg
Glycin
770
mg
Prolin
600
mg
Serin
580
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0284