Svinekød, spareribs, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, spareribs, rå
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
24.6 %
Fedt, total
75.4 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1166
kJ
Protein, total
17.2
g
total-N
2.75
g
Fedt, total
23.6
g
mættede fedtsyrer
8.65
g
monoumætt. fedtsyrer
9.99
g
polyumætt. fedtsyrer
2.64
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
58.7
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.77
μg
D3 cholecalciferol
0.19
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.12
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.63
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.14
mg
Niacin
7.97
NE
niacin
4.8
mg
tryptofans bidrag
3.17
mg
B6-vitamin
0.24
mg
Pantothensyre
0.65
mg
Biotin
0.65
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
57
mg
Kalium, K
273
mg
Calcium, Ca
5
mg
Magnesium, Mg
17
mg
Phosphor, P
158
mg
Jern, Fe
0.51
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
0.8
μg
Mangan, Mn
0.012
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Kostfibre, total (AOAC)
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.021
g
C12:0
0.036
g
C14:0
0.36
g
C16:0
5.33
g
C18:0
2.84
g
C20:0
0.058
g
C16:1, n-7
0.57
g
C18:1, n-9
8.37
g
C18:1, n-7
0.88
g
C20:1, n-11
0.17
g
C18:2, n-6
2.42
g
C18:3, n-3
0.22
g
Andre fedtsyrer
0.34
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
8.65
g
Sum monoumættede
9.99
g
Sum polyumættede
2.64
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.22
g
Sum n-6 fedtsyrer
2.42
g
Transfedtsyrer, total
0.11
g
Cholesterol
Cholesterol
67
mg
Aminosyrer
Isoleucin
820
mg
Leucin
1240
mg
Lysin
1510
mg
Methionin
410
mg
Cystin
110
mg
Phenylalanin
630
mg
Tyrosin
580
mg
Threonin
720
mg
Tryptofan
190
mg
Valin
910
mg
Arginin
1020
mg
Histidin
630
mg
Alanin
1020
mg
Asparaginsyre
1510
mg
Glutaminsyre
2230
mg
Glycin
880
mg
Prolin
690
mg
Serin
660
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5025