Hamburgerryg, kogt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Pålægsvarer

Hamburgerryg, kogt

Sus scrofa
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total61 %
   Fedt, total36.3 %
   Kulhydrat, total2.7 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi508kJ
Protein, total18.4g
   total-N2.9g
Fedt, total4.9g
   mættede fedtsyrer1.8g
   monoumætt. fedtsyrer2g
   polyumætt. fedtsyrer0.5g
Kulhydrat, total0.8g
   kulhydrat, tilgængelig0.8g
   tilsat sukker1.1g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske4.4g
Vand71.5g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.44μg
   D3 cholecalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.088μg
E-vitamin0.14aTE
   alfa-tokoferol0.14mg
B1-vitamin, thiamin0.87mg
B2-vitamin, riboflavin0.109mg
Niacin8.93NE
   niacin5.6mg
   tryptofans bidrag3.33mg
B6-vitamin0.33mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin2.5μg
Folat1.5μg
B12-vitamin0.43μg
C-vitamin40mg
   L-ascorbinsyre40mg

Mineraler
Natrium, Na1540mg
Kalium, K317mg
Calcium, Ca5.13mg
Magnesium, Mg21.5mg
Phosphor, P301mg
Jern, Fe0.52mg
Kobber, Cu0.05mg
Zink, Zn1.39mg
Jod, I1.4μg
Mangan, Mn0.011mg
Chrom, Cr30μg
Selen, Se10.4μg
Nikkel, Ni1.3μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt1.1g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C10:00g
C12:00g
C14:00.064g
C15:00g
C16:01.1g
C17:00g
C18:00.64g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.112g
C18:1, n-91.9g
C20:1, n-110.037g
C18:2, n-60.46g
C18:3, n-30.04g
C20:4, n-60.033g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede1.8g
Sum monoumættede2.05g
Sum polyumættede0.533g
Sum n-3 fedtsyrer0.04g
Sum n-6 fedtsyrer0.493g
Transfedtsyrer, total0g

Cholesterol
Cholesterol47mg

Aminosyrer
Isoleucin880mg
Leucin1400mg
Lysin1600mg
Methionin470mg
Cystin120mg
Phenylalanin680mg
Tyrosin620mg
Threonin770mg
Tryptofan200mg
Valin970mg
Arginin1100mg
Histidin680mg
Alanin1100mg
Asparaginsyre1600mg
Glutaminsyre2500mg
Glycin910mg
Prolin710mg
Serin740mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0548