Svinekød, rullesteg af slag, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, rullesteg af slag, rå
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
33.6 %
Fedt, total
66.4 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 5%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
905
kJ
Protein, total
18.2
g
total-N
2.91
g
Fedt, total
16.1
g
mættede fedtsyrer
5.9
g
monoumætt. fedtsyrer
6.82
g
polyumætt. fedtsyrer
1.8
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
65.2
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.67
μg
D3 cholecalciferol
0.14
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.11
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.43
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.15
mg
Niacin
6.13
NE
niacin
2.8
mg
tryptofans bidrag
3.33
mg
B6-vitamin
0.26
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
60
mg
Kalium, K
200
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
14
mg
Phosphor, P
100
mg
Jern, Fe
0.58
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.012
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.015
g
C12:0
0.024
g
C14:0
0.24
g
C16:0
3.64
g
C18:0
1.94
g
C20:0
0.039
g
C16:1, n-7
0.39
g
C18:1, n-9
5.71
g
C18:1, n-7
0.6
g
C20:1, n-11
0.12
g
C18:2, n-6
1.65
g
C18:3, n-3
0.15
g
Andre fedtsyrer
0.23
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
5.9
g
Sum monoumættede
6.82
g
Sum polyumættede
1.8
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.15
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.65
g
Transfedtsyrer, total
0.073
g
Cholesterol
Cholesterol
65
mg
Aminosyrer
Isoleucin
870
mg
Leucin
1310
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
440
mg
Cystin
120
mg
Phenylalanin
670
mg
Tyrosin
610
mg
Threonin
760
mg
Tryptofan
200
mg
Valin
960
mg
Arginin
1080
mg
Histidin
670
mg
Alanin
1080
mg
Asparaginsyre
1600
mg
Glutaminsyre
2360
mg
Glycin
930
mg
Prolin
730
mg
Serin
700
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5018