Grahamsmel, fuldkornshvedemel - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Mel
Grahamsmel, fuldkornshvedemel
Triticum aestivum L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
11.9 %
Fedt, total
5.9 %
Kulhydrat, total
82.2 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1426
kJ
Protein, total
10.7
g
total-N
1.8
g
Fedt, total
2.4
g
mættede fedtsyrer
0.3
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
1.1
g
Kulhydrat, total
74.1
g
kulhydrat, tilgængelig
62.5
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
11.6
g
Alkohol
0
g
Aske
1.5
g
Vand
11.7
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.87
aTE
alfa-tokoferol
0.87
mg
K-vitamin
30
μg
B1-vitamin, thiamin
0.39
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.075
mg
Niacin
2.5
NE
niacin
5.6
mg
tryptofans bidrag
2.5
mg
B6-vitamin
0.34
mg
Pantothensyre
0.68
mg
Biotin
7
μg
Folat
50
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
4.13
mg
Kalium, K
379
mg
Calcium, Ca
29.8
mg
Magnesium, Mg
103
mg
Phosphor, P
313
mg
Jern, Fe
3.31
mg
Kobber, Cu
0.317
mg
Zink, Zn
2.6
mg
Jod, I
2.7
μg
Mangan, Mn
2.74
mg
Chrom, Cr
2
μg
Selen, Se
0.1
μg
Nikkel, Ni
40
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0.54
g
Sukkerarter, ialt
0.54
g
Stivelse
61.4
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C15:0
0
g
C16:0
0.318
g
C17:0
0
g
C18:0
0.017
g
C20:0
0.014
g
C22:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.009
g
C18:1, n-9
0.264
g
C20:1, n-11
0.007
g
C22:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
1.03
g
C18:3, n-3
0.071
g
C20:4, n-6
0.003
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.349
g
Sum monoumættede
0.28
g
Sum polyumættede
1.1
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.071
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.03
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
420
mg
Leucin
750
mg
Lysin
370
mg
Methionin
170
mg
Cystin
180
mg
Phenylalanin
520
mg
Tyrosin
290
mg
Threonin
350
mg
Tryptofan
150
mg
Valin
570
mg
Arginin
550
mg
Histidin
280
mg
Alanin
460
mg
Asparaginsyre
610
mg
Glutaminsyre
3400
mg
Glycin
480
mg
Prolin
1000
mg
Serin
550
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0542