Grahamsmel, fuldkornshvedemel - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Korn og stivelsesprodukter » Mel

Grahamsmel, fuldkornshvedemel

Triticum aestivum L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total11.9 %
   Fedt, total5.9 %
   Kulhydrat, total82.2 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi1426kJ
Protein, total10.7g
   total-N1.8g
Fedt, total2.4g
   mættede fedtsyrer0.3g
   monoumætt. fedtsyrer0.3g
   polyumætt. fedtsyrer1.1g
Kulhydrat, total74.1g
   kulhydrat, tilgængelig62.5g
   tilsat sukker0g
   kostfibre11.6g
Alkohol0g
Aske1.5g
Vand11.7g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0μg
E-vitamin0.87aTE
   alfa-tokoferol0.87mg
K-vitamin30μg
B1-vitamin, thiamin0.39mg
B2-vitamin, riboflavin0.075mg
Niacin2.5NE
   niacin5.6mg
   tryptofans bidrag2.5mg
B6-vitamin0.34mg
Pantothensyre0.68mg
Biotin7μg
Folat50μg
B12-vitamin0μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na4.13mg
Kalium, K379mg
Calcium, Ca29.8mg
Magnesium, Mg103mg
Phosphor, P313mg
Jern, Fe3.31mg
Kobber, Cu0.317mg
Zink, Zn2.6mg
Jod, I2.7μg
Mangan, Mn2.74mg
Chrom, Cr2μg
Selen, Se0.1μg
Nikkel, Ni40μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Maltose0g
Saccharose0.54g
Sukkerarter, ialt0.54g
Stivelse61.4g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C15:00g
C16:00.318g
C17:00g
C18:00.017g
C20:00.014g
C22:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70.009g
C18:1, n-90.264g
C20:1, n-110.007g
C22:1, n-90g
C18:2, n-61.03g
C18:3, n-30.071g
C20:4, n-60.003g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.349g
Sum monoumættede0.28g
Sum polyumættede1.1g
Sum n-3 fedtsyrer0.071g
Sum n-6 fedtsyrer1.03g

Cholesterol
Cholesterol0mg

Aminosyrer
Isoleucin420mg
Leucin750mg
Lysin370mg
Methionin170mg
Cystin180mg
Phenylalanin520mg
Tyrosin290mg
Threonin350mg
Tryptofan150mg
Valin570mg
Arginin550mg
Histidin280mg
Alanin460mg
Asparaginsyre610mg
Glutaminsyre3400mg
Glycin480mg
Prolin1000mg
Serin550mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0542