Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekød, uspec., ca. 20 % fedt, råt
Sus scrofa
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
29.7 %
Fedt, total
70.3 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1013
kJ
Protein, total
18
g
total-N
2.9
g
Fedt, total
19.1
g
mættede fedtsyrer
7.4
g
monoumætt. fedtsyrer
8.2
g
polyumætt. fedtsyrer
2
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.9
g
Vand
62.2
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.691
μg
D3 cholecalciferol
0.161
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.106
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.72
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.22
mg
Niacin
6.83
NE
niacin
3.5
mg
tryptofans bidrag
3.33
mg
B6-vitamin
0.32
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
1.5
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
68
mg
Kalium, K
301
mg
Calcium, Ca
9
mg
Magnesium, Mg
20
mg
Phosphor, P
170
mg
Jern, Fe
0.75
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0.293
g
C15:0
0
g
C16:0
4.58
g
C17:0
0
g
C18:0
2.34
g
C20:0
0.098
g
C22:0
0.098
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0.585
g
C18:1, n-9
7.41
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0.195
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
1.56
g
C18:3, n-3
0.195
g
C18:4, n-3
0
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
7.41
g
Sum monoumættede
8.19
g
Sum polyumættede
1.95
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.195
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.56
g
Transfedtsyrer, total
0.035
g
Cholesterol
Cholesterol
67
mg
Aminosyrer
Isoleucin
860
mg
Leucin
1300
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
430
mg
Cystin
120
mg
Phenylalanin
660
mg
Tyrosin
610
mg
Threonin
750
mg
Tryptofan
200
mg
Valin
950
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
660
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1600
mg
Glutaminsyre
2300
mg
Glycin
920
mg
Prolin
720
mg
Serin
690
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0287