Linsespirer, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Grønsager og grønsagsprodukter
»
Grøntsagsprodukter
Linsespirer, rå
Lens culinaris (L.) Medikus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
27.7 %
Fedt, total
4.1 %
Kulhydrat, total
68.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
523
kJ
Protein, total
9
g
total-N
1.4
g
Fedt, total
0.6
g
mættede fedtsyrer
0.1
g
monoumætt. fedtsyrer
0.1
g
polyumætt. fedtsyrer
0.2
g
Kulhydrat, total
22.1
g
kulhydrat, tilgængelig
19
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
3.1
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
67.3
g
Vitaminer
A-vitamin
2.5
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
30
μg
D-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.228
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.128
mg
Niacin
1.13
NE
niacin
1.13
mg
tryptofans bidrag
0
mg
B6-vitamin
0.19
mg
Pantothensyre
0.578
mg
Folat
100
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
16.5
mg
L-ascorbinsyre
16.5
mg
Mineraler
Natrium, Na
11
mg
Kalium, K
322
mg
Calcium, Ca
25
mg
Magnesium, Mg
37
mg
Phosphor, P
173
mg
Jern, Fe
3.21
mg
Kobber, Cu
0.352
mg
Zink, Zn
1.51
mg
Mangan, Mn
0.506
mg
Kulhydrater
C16:0
0.058
g
C18:0
0.007
g
C18:1, n-9
0.116
g
C20:1, n-11
0
g
C18:2, n-6
0.202
g
C18:3, n-3
0.043
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.065
g
Sum monoumættede
0.116
g
Sum polyumættede
0.245
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.043
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.202
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
330
mg
Leucin
630
mg
Lysin
720
mg
Methionin
110
mg
Cystin
330
mg
Phenylalanin
450
mg
Tyrosin
260
mg
Threonin
330
mg
Valin
400
mg
Arginin
620
mg
Histidin
260
mg
Alanin
360
mg
Asparaginsyre
1400
mg
Glutaminsyre
1300
mg
Glycin
320
mg
Prolin
360
mg
Serin
500
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0682