Svinebov med svær, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinebov med svær, rå
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
39.5 %
Fedt, total
60.5 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 1%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
797
kJ
Protein, total
18.8
g
total-N
3
g
Fedt, total
12.9
g
mættede fedtsyrer
5.1
g
monoumætt. fedtsyrer
5.8
g
polyumætt. fedtsyrer
1
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
67.9
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.616
μg
D3 cholecalciferol
0.126
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.098
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.81
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.195
mg
Niacin
7.23
NE
niacin
3.9
mg
tryptofans bidrag
3.33
mg
B6-vitamin
0.37
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
2.1
μg
B12-vitamin
0.65
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
83
mg
Kalium, K
400
mg
Calcium, Ca
7
mg
Magnesium, Mg
26
mg
Phosphor, P
195
mg
Jern, Fe
0.71
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1.1
μg
Mangan, Mn
0.013
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
10.2
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.194
g
C15:0
0
g
C16:0
3.27
g
C17:0
0
g
C18:0
1.67
g
C16:1, n-7
0.411
g
C18:1, n-9
5.29
g
C20:1, n-11
0.085
g
C18:2, n-6
0.879
g
C18:3, n-3
0.072
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
5.13
g
Sum monoumættede
5.79
g
Sum polyumættede
0.951
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.072
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.879
g
Transfedtsyrer, total
0.024
g
Cholesterol
Cholesterol
65
mg
Aminosyrer
Isoleucin
900
mg
Leucin
1400
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
480
mg
Cystin
130
mg
Phenylalanin
690
mg
Tyrosin
630
mg
Threonin
780
mg
Tryptofan
200
mg
Valin
990
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
690
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
2600
mg
Glycin
930
mg
Prolin
720
mg
Serin
750
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 1247