Svinekotelet, fadkotelet, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekotelet, fadkotelet, rå
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
47.3 %
Fedt, total
52.7 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
733
kJ
Protein, total
20.7
g
total-N
3.32
g
Fedt, total
10.3
g
mættede fedtsyrer
3.78
g
monoumætt. fedtsyrer
4.36
g
polyumætt. fedtsyrer
1.16
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1
g
Vand
68.5
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.59
μg
D3 cholecalciferol
0.11
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.1
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.752
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.15
mg
Niacin
10.1
NE
niacin
6.3
mg
tryptofans bidrag
3.83
mg
B6-vitamin
0.309
mg
Pantothensyre
0.79
mg
Biotin
0.79
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
83
mg
Kalium, K
332
mg
Calcium, Ca
7
mg
Magnesium, Mg
21
mg
Phosphor, P
193
mg
Jern, Fe
0.71
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
1.1
μg
Mangan, Mn
0.013
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Kostfibre, total (AOAC)
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.009
g
C12:0
0.016
g
C14:0
0.16
g
C16:0
2.33
g
C18:0
1.24
g
C20:0
0.025
g
C16:1, n-7
0.25
g
C18:1, n-9
3.65
g
C18:1, n-7
0.38
g
C20:1, n-11
0.076
g
C18:2, n-6
1.06
g
C18:3, n-3
0.095
g
Andre fedtsyrer
0.15
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
3.78
g
Sum monoumættede
4.36
g
Sum polyumættede
1.16
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.095
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.06
g
Transfedtsyrer, total
0.047
g
Cholesterol
Cholesterol
63
mg
Aminosyrer
Isoleucin
1000
mg
Leucin
1490
mg
Lysin
1830
mg
Methionin
500
mg
Cystin
140
mg
Phenylalanin
760
mg
Tyrosin
700
mg
Threonin
860
mg
Tryptofan
230
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1230
mg
Histidin
760
mg
Alanin
1230
mg
Asparaginsyre
1830
mg
Glutaminsyre
2690
mg
Glycin
1060
mg
Prolin
830
mg
Serin
800
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5016