Svinekam med svær, rå - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Svinekød
Svinekam med svær, rå
Sus scrofa L.
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
32.1 %
Fedt, total
67.9 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 20%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
1005
kJ
Protein, total
19.3
g
total-N
3.09
g
Fedt, total
18.3
g
mættede fedtsyrer
6.71
g
monoumætt. fedtsyrer
7.74
g
polyumætt. fedtsyrer
2.05
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
0.8
g
Vand
62.6
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.7
μg
D3 cholecalciferol
0.16
μg
D2 ergocalciferol
0
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.11
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.65
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.16
mg
Niacin
6.4
NE
niacin
2.9
mg
tryptofans bidrag
3.5
mg
B6-vitamin
0.27
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
2
μg
B12-vitamin
0.7
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
61
mg
Kalium, K
220
mg
Calcium, Ca
6
mg
Magnesium, Mg
16
mg
Phosphor, P
145
mg
Jern, Fe
0.55
mg
Kobber, Cu
0.1
mg
Zink, Zn
3.6
mg
Jod, I
0.9
μg
Mangan, Mn
0.013
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
6.9
μg
Nikkel, Ni
6
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C10:0
0.017
g
C12:0
0.028
g
C14:0
0.28
g
C16:0
4.13
g
C18:0
2.21
g
C20:0
0.045
g
C16:1, n-7
0.44
g
C18:1, n-9
6.49
g
C18:1, n-7
0.68
g
C20:1, n-11
0.13
g
C18:2, n-6
1.88
g
C18:3, n-3
0.17
g
Andre fedtsyrer
0.27
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
6.71
g
Sum monoumættede
7.74
g
Sum polyumættede
2.05
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.17
g
Sum n-6 fedtsyrer
1.88
g
Transfedtsyrer, total
0.083
g
Cholesterol
Cholesterol
65
mg
Aminosyrer
Isoleucin
930
mg
Leucin
1390
mg
Lysin
1700
mg
Methionin
460
mg
Cystin
130
mg
Phenylalanin
710
mg
Tyrosin
650
mg
Threonin
800
mg
Tryptofan
210
mg
Valin
1020
mg
Arginin
1140
mg
Histidin
710
mg
Alanin
1140
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
2500
mg
Glycin
990
mg
Prolin
770
mg
Serin
740
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 5020