Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Svinekød

Skinke, hoftestykke, helt afpudset, råt

Sus scrofa L.
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total82.2 %
   Fedt, total17.8 %
   Kulhydrat, total0 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi426kJ
Protein, total20.7g
   total-N3.31g
Fedt, total2g
   mættede fedtsyrer0.73g
   monoumætt. fedtsyrer0.85g
   polyumætt. fedtsyrer0.23g
Kulhydrat, total0g
   kulhydrat, tilgængelig0g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske0.9g
Vand60.8g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin0.48μg
   D3 cholecalciferol0.06μg
   D2 ergocalciferol0μg
   25-hydroxycholecalciferol0.08μg
E-vitamin0.1aTE
   alfa-tokoferol0.1mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.81mg
B2-vitamin, riboflavin0.21mg
Niacin7.13NE
   niacin3.3mg
   tryptofans bidrag3.83mg
B6-vitamin0.31mg
Pantothensyre0.6mg
Biotin2.6μg
Folat2μg
B12-vitamin0.7μg
C-vitamin0mg

Mineraler
Natrium, Na66mg
Kalium, K280mg
Calcium, Ca6mg
Magnesium, Mg18mg
Phosphor, P175mg
Jern, Fe0.66mg
Kobber, Cu0.1mg
Zink, Zn3.6mg
Jod, I1μg
Mangan, Mn0.014mg
Chrom, Cr5.3μg
Selen, Se6.9μg
Nikkel, Ni6μg

Kulhydrater
Fructose0g
Glucose0g
Lactose0g
Maltose0g
Saccharose0g
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0g

Fedtsyrer
C10:00.002g
C12:00.003g
C14:00.03g
C16:00.45g
C18:00.24g
C20:00.005g
C16:1, n-70.049g
C18:1, n-90.71g
C18:1, n-70.074g
C20:1, n-110.015g
C18:2, n-60.21g
C18:3, n-30.018g
Andre fedtsyrer0.029g

Fedtsyresummer
Sum mættede0.73g
Sum monoumættede0.85g
Sum polyumættede0.23g
Sum n-3 fedtsyrer0.018g
Sum n-6 fedtsyrer0.21g
Transfedtsyrer, total0.009g

Cholesterol
Cholesterol60mg

Aminosyrer
Isoleucin990mg
Leucin1490mg
Lysin1820mg
Methionin500mg
Cystin140mg
Phenylalanin760mg
Tyrosin700mg
Threonin860mg
Tryptofan230mg
Valin1090mg
Arginin1220mg
Histidin760mg
Alanin1220mg
Asparaginsyre1820mg
Glutaminsyre2680mg
Glycin1060mg
Prolin830mg
Serin790mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0924