Skinke, røget, kogt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Charcuterivarer
Skinke, røget, kogt
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
36.9 %
Fedt, total
63.1 %
Kulhydrat, total
0 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 15%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
829
kJ
Protein, total
18.3
g
total-N
2.9
g
Fedt, total
14
g
mættede fedtsyrer
5.5
g
monoumætt. fedtsyrer
6.2
g
polyumætt. fedtsyrer
1
g
Kulhydrat, total
0
g
kulhydrat, tilgængelig
0
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
2.6
g
Vand
65.1
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0.628
μg
D3 cholecalciferol
0.133
μg
25-hydroxycholecalciferol
0.099
μg
E-vitamin
0.1
aTE
alfa-tokoferol
0.1
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.75
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.23
mg
Niacin
7.3
NE
niacin
3.8
mg
tryptofans bidrag
3.5
mg
B6-vitamin
0.436
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
2.6
μg
Folat
1.5
μg
B12-vitamin
0.58
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
2040
mg
Kalium, K
261
mg
Calcium, Ca
7
mg
Magnesium, Mg
25
mg
Phosphor, P
188
mg
Jern, Fe
1.77
mg
Kobber, Cu
0.077
mg
Zink, Zn
1.8
mg
Jod, I
1
μg
Mangan, Mn
0.014
mg
Chrom, Cr
5.3
μg
Selen, Se
12.1
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0
g
Glucose
0
g
Lactose
0
g
Maltose
0
g
Saccharose
0
g
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0
g
Fedtsyrer
C14:0
0.209
g
C15:0
0
g
C16:0
3.53
g
C17:0
0
g
C18:0
1.8
g
C16:1, n-7
0.444
g
C18:1, n-9
5.71
g
C20:1, n-11
0.092
g
C18:2, n-6
0.949
g
C18:3, n-3
0.078
g
C20:4, n-6
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
5.54
g
Sum monoumættede
6.24
g
Sum polyumættede
1.03
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.078
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.949
g
Transfedtsyrer, total
0.026
g
Cholesterol
Cholesterol
62
mg
Aminosyrer
Isoleucin
970
mg
Leucin
1400
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
500
mg
Cystin
160
mg
Phenylalanin
730
mg
Tyrosin
670
mg
Threonin
850
mg
Tryptofan
210
mg
Valin
1100
mg
Arginin
1200
mg
Histidin
640
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1700
mg
Glutaminsyre
2600
mg
Glycin
1000
mg
Prolin
790
mg
Serin
790
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0250