Hjerte, okse, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklarationForside » Kød og kødprodukter » Indmad

Hjerte, okse, råt

Bos taurus
EnergifordelingEnergifordeling
% af samlet energi
   Protein, total69.9 %
   Fedt, total27.4 %
   Kulhydrat, total2.8 %
   Alkohol0 %
Anslået svind ved tilberedning: 28%

Næringsindhold pr. 100 g
Energi427kJ
Protein, total17.7g
   total-N2.8g
Fedt, total3.1g
   mættede fedtsyrer1.2g
   monoumætt. fedtsyrer0.7g
   polyumætt. fedtsyrer0.6g
Kulhydrat, total0.7g
   kulhydrat, tilgængelig0.7g
   tilsat sukker0g
   kostfibre0g
Alkohol0g
Aske1.1g
Vand77.1g

Vitaminer
A-vitamin0RE
   Retinol0μg
   ß-caroten0μg
D-vitamin1μg
E-vitamin0.2aTE
   alfa-tokoferol0.2mg
K-vitamin0μg
B1-vitamin, thiamin0.335mg
B2-vitamin, riboflavin0.75mg
Niacin40.8NE
   niacin7.5mg
   tryptofans bidrag33.3mg
B6-vitamin0.26mg
Pantothensyre2.5mg
Biotin2μg
Folat20μg
B12-vitamin10μg
C-vitamin2mg

Mineraler
Natrium, Na95mg
Kalium, K240mg
Calcium, Ca3.95mg
Magnesium, Mg17mg
Phosphor, P214mg
Jern, Fe4.2mg
Kobber, Cu0.31mg
Zink, Zn1.4mg
Jod, I1.8μg
Mangan, Mn0.032mg
Chrom, Cr0.3μg
Selen, Se14μg
Nikkel, Ni1μg

Kulhydrater
Sukkerarter, ialt0g
Stivelse0.7g

Fedtsyrer
C4:00g
C6:00g
C8:00g
C10:00g
C12:00g
C14:00g
C16:00.557g
C18:00.668g
C20:00g
C22:00g
C24:00g
C14:1, n-50g
C16:1, n-70g
C18:1, n-90.668g
C18:1, n-70g
C20:1, n-110g
C22:1, n-90g
C22:1, n-110g
C24:1, n-90g
C18:2, n-60.445g
C18:3, n-30g
C18:4, n-30g
C20:5, n-30g
C22:5, n-30g
C22:6, n-30g
Andre fedtsyrer0g

Fedtsyresummer
Sum mættede1.23g
Sum monoumættede0.668g
Sum polyumættede0.556g
Sum n-3 fedtsyrer0g
Sum n-6 fedtsyrer0.445g

Cholesterol
Cholesterol150mg

Aminosyrer
Isoleucin850mg
Leucin1600mg
Lysin1600mg
Methionin450mg
Cystin180mg
Phenylalanin820mg
Tyrosin650mg
Threonin820mg
Tryptofan2000mg
Valin68mg
Arginin1100mg
Histidin480mg
Alanin1100mg
Asparaginsyre1600mg
Glutaminsyre2600mg
Glycin960mg
Prolin820mg
Serin820mg

© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0079