Hjerte, okse, råt - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Kød og kødprodukter
»
Indmad
Hjerte, okse, råt
Bos taurus
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
69.9 %
Fedt, total
27.4 %
Kulhydrat, total
2.8 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 28%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
427
kJ
Protein, total
17.7
g
total-N
2.8
g
Fedt, total
3.1
g
mættede fedtsyrer
1.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.7
g
polyumætt. fedtsyrer
0.6
g
Kulhydrat, total
0.7
g
kulhydrat, tilgængelig
0.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
0
g
Alkohol
0
g
Aske
1.1
g
Vand
77.1
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
1
μg
E-vitamin
0.2
aTE
alfa-tokoferol
0.2
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.335
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.75
mg
Niacin
40.8
NE
niacin
7.5
mg
tryptofans bidrag
33.3
mg
B6-vitamin
0.26
mg
Pantothensyre
2.5
mg
Biotin
2
μg
Folat
20
μg
B12-vitamin
10
μg
C-vitamin
2
mg
Mineraler
Natrium, Na
95
mg
Kalium, K
240
mg
Calcium, Ca
3.95
mg
Magnesium, Mg
17
mg
Phosphor, P
214
mg
Jern, Fe
4.2
mg
Kobber, Cu
0.31
mg
Zink, Zn
1.4
mg
Jod, I
1.8
μg
Mangan, Mn
0.032
mg
Chrom, Cr
0.3
μg
Selen, Se
14
μg
Nikkel, Ni
1
μg
Kulhydrater
Sukkerarter, ialt
0
g
Stivelse
0.7
g
Fedtsyrer
C4:0
0
g
C6:0
0
g
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.557
g
C18:0
0.668
g
C20:0
0
g
C22:0
0
g
C24:0
0
g
C14:1, n-5
0
g
C16:1, n-7
0
g
C18:1, n-9
0.668
g
C18:1, n-7
0
g
C20:1, n-11
0
g
C22:1, n-9
0
g
C22:1, n-11
0
g
C24:1, n-9
0
g
C18:2, n-6
0.445
g
C18:3, n-3
0
g
C18:4, n-3
0
g
C20:5, n-3
0
g
C22:5, n-3
0
g
C22:6, n-3
0
g
Andre fedtsyrer
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
1.23
g
Sum monoumættede
0.668
g
Sum polyumættede
0.556
g
Sum n-3 fedtsyrer
0
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.445
g
Cholesterol
Cholesterol
150
mg
Aminosyrer
Isoleucin
850
mg
Leucin
1600
mg
Lysin
1600
mg
Methionin
450
mg
Cystin
180
mg
Phenylalanin
820
mg
Tyrosin
650
mg
Threonin
820
mg
Tryptofan
2000
mg
Valin
68
mg
Arginin
1100
mg
Histidin
480
mg
Alanin
1100
mg
Asparaginsyre
1600
mg
Glutaminsyre
2600
mg
Glycin
960
mg
Prolin
820
mg
Serin
820
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0079