Rugbrød, lyst - Næringsindhold, ernæringsinformation/ernæringsdata, varedeklaration
Forside
»
Korn og stivelsesprodukter
»
Brød
Rugbrød, lyst
Energifordeling
% af samlet energi
Protein, total
10.8 %
Fedt, total
5.1 %
Kulhydrat, total
84.1 %
Alkohol
0 %
Anslået svind ved tilberedning: 0%
Næringsindhold pr. 100 g
Energi
905
kJ
Protein, total
6.2
g
total-N
1.1
g
Fedt, total
1.3
g
mættede fedtsyrer
0.2
g
monoumætt. fedtsyrer
0.3
g
polyumætt. fedtsyrer
0.6
g
Kulhydrat, total
48.1
g
kulhydrat, tilgængelig
40.7
g
tilsat sukker
0
g
kostfibre
7.4
g
Alkohol
0
g
Aske
2.1
g
Vand
43
g
Vitaminer
A-vitamin
0
RE
Retinol
0
μg
ß-caroten
0
μg
D-vitamin
0
μg
E-vitamin
0.2
aTE
alfa-tokoferol
0.2
mg
K-vitamin
0
μg
B1-vitamin, thiamin
0.188
mg
B2-vitamin, riboflavin
0.102
mg
Niacin
1.3
NE
niacin
0.679
mg
tryptofans bidrag
1.3
mg
B6-vitamin
0.122
mg
Pantothensyre
0.6
mg
Biotin
3
μg
Folat
26
μg
B12-vitamin
0
μg
C-vitamin
0
mg
Mineraler
Natrium, Na
537
mg
Kalium, K
250
mg
Calcium, Ca
34
mg
Magnesium, Mg
40.4
mg
Phosphor, P
114
mg
Jern, Fe
1.2
mg
Kobber, Cu
0.13
mg
Zink, Zn
1.23
mg
Jod, I
24
μg
Mangan, Mn
0.91
mg
Chrom, Cr
6.21
μg
Selen, Se
2.83
μg
Nikkel, Ni
2.5
μg
Kulhydrater
Fructose
0.28
g
Glucose
0.37
g
Lactose
0
g
Maltose
1.64
g
Saccharose
0.53
g
Sukkerarter, ialt
2.82
g
Stivelse
36.8
g
Fedtsyrer
C8:0
0
g
C10:0
0
g
C12:0
0
g
C14:0
0
g
C16:0
0.195
g
C18:0
0.015
g
C20:0
0
g
C22:0
0.003
g
C16:1, n-7
0.002
g
C18:1, n-9
0.267
g
C18:1, n-7
0.022
g
C20:1, n-11
0.013
g
C18:2, n-6
0.533
g
C18:3, n-3
0.095
g
C20:4, n-6
0
g
Fedtsyresummer
Sum mættede
0.213
g
Sum monoumættede
0.304
g
Sum polyumættede
0.628
g
Sum n-3 fedtsyrer
0.095
g
Sum n-6 fedtsyrer
0.533
g
Transfedtsyrer, total
0
g
Cholesterol
Cholesterol
0
mg
Aminosyrer
Isoleucin
240
mg
Leucin
400
mg
Lysin
230
mg
Methionin
100
mg
Cystin
96
mg
Phenylalanin
310
mg
Tyrosin
130
mg
Threonin
200
mg
Tryptofan
78
mg
Valin
350
mg
Arginin
300
mg
Histidin
140
mg
Alanin
270
mg
Asparaginsyre
460
mg
Glutaminsyre
1600
mg
Glycin
290
mg
Prolin
650
mg
Serin
310
mg
© Fødevaredatabanken v7.01. Afdeling for Ernæring, Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet,
ID: 0535